Cum sa mobilezi cu stil un apartament mic?

Canapele compacte sau extensibile

Acest tip de mobilier este proiectat intr-un mod care poate fi modular si cu calitatea transformarii. Acest lucru inseamna ca, pe timp de noapte, poate fi folosit ca pat, avand sertare in baze, putand stoca pilotele, pernele sau cearsafurile.

Cu acest tip de mobilier, nimeni nu va observa ca exista un pat ascuns in canapeaua ta, care poate fi ideal pentru vizitatori. Aceasta este o mica piesa inteligenta de mobilier care nu ar trebui sa lipseasca din casa ta.

Mobilier modular: rafturi

Rafturile si rafturile care sunt concepute pentru a fi plasate pe mese sau pe pereti sunt, de asemenea, ideale pentru a profita si a maximiza utilizarea spatiilor. Aceste rafturi pot fi folosite in principal pentru a stoca carti si alte articole de papetarie.

Una dintre alternativele care ne plac cel mai mult este sa traim inconjurati de carti, pe ambele parti ale usii sau pe fereastra. Ca un sfat si pentru a da senzatia vizuala ca ocupa mai putin spatiu, rafturile pot fi  vopsite cu aceeasi culoare ca si tamplaria.

Paturile supraetajate si paturile cu un dulap sau un birou integrat sunt o alternativa excelenta pentru a decora camerele mici.

Dulapuri modulare

Dulapurile modulare sunt, de asemenea, o alternativa excelenta pentru a maximiza spatiul unei incaperi mici. Pe piata, putem gasi dulapuri cu sertare compacte sau cu spatiul necesar pentru a plasa cutii de carton sau rachita.

Aceste sertare vor da o nota distractiva garderobei tale, putand gasi cutii de diferite forme, culori si modele. Versatilitatea este, de asemenea, importanta, fiind capabila sa stocheze o mare diversitate de lucruri si accesorii pentru imbracaminte sau pentru uzul de zi cu zi.

Mobilier modular: Mese atasate la perete

Acest tip de mese pot fi lipite pe perete, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu, deschizandu-se numai in momentul utilizarii. Aceste mese sunt cele potrivite pentru a utiliza la maximum spatiul apartamentelor studio

In acest tip de locuinte, bucataria, livingul si sufrageria impart zona centrala si cea mai mare a casei.

Pentru a completa acest tip de mese exista scaune care sunt, de asemenea, pliabile.

Este interesant timpul pentru a deschide masa, deoarece ne permite sa ne bucuram de o masa destul de mare. Acest lucru poate fi ocupat sa manance de mai multe persoane fara probleme. Iata aici mobilier living la comanda.

Sfaturi pentru a obtine spatiu in casa ta

Maximizati intrarea luminii

Cu acest sfat veti permite casei sau apartamentului sa arate mult mai mare. Maximizarea intrarii luminii naturale. Trebuie sa aveti grija sa nu blocati niciuna dintre ferestre .

Asezati oglinzile

Aceste tipuri de obiecte sunt esentiale pentru realizarea unei decoratiuni inteligente a spatiilor de cativa metri patrati. Acestea vor spori si maximiza lumina, pe langa faptul ca ofera adancime, dand senzatia de spatii mai mari.

Ca un sfat ar trebui sa plasati oglinzile pe cel mai larg perete al fiecarei camere, in special in cele care sunt direct orientate spre usi sau ferestre.

Mobilier modular in tonuri de lumina

Incercati sa utilizati mobilier alb sau tonuri de lumina, acestea pot fi realizate din materiale transparente pentru a da o amplitudine mai mare.

Cele mai frecvente greseli in alegerea culorilor din casa

Mostrele de vopsea sunt o modalitate excelenta de a explora diferite tonuri de culoare si de a restrange culorile in functie de gusturile dvs. personale. Si sunt gratis! Cu toate acestea, modul in care arata vopseaua pe un card mic poate fi foarte diferit de rezultatul final. Alegerea culorii doar dintr-un esantion este o greseala comuna, deoarece scara si lumina vor avea un efect asupra aspectului general.

In schimb, faceti acest lucru: utilizati mostrele ca punct de plecare. Odata ce ati ales tonurile de culoare preferate, cumparati vase mici de culoare pentru a face mostre mai mari pe care le puteti plasa prin camera si in diferite conditii de lumina.

Cand urmati tendintele, puteti pierde adesea din vedere propriile gusturi personale si ceea ce s-ar potrivi cu interiorul dumneavoastra individual. O casa care este decorata pentru a se potrivi tendintei actuale poate parea mai degraba ca un interior al unui catalog decat ca o casa.

Inainte de a trece la cea mai recenta tendinta, ganditi-va daca va face casa dvs. sa arate invechita peste 12 luni si daca culorile sunt in concordanta cu gusturile dvs. personale.

Se decoreaza doar o camera din casa? Inainte de a va stabili o culoare de vopsea, ganditi-va la modul in care aceasta se raporteaza la celelalte camere. Fara sa luati in considerare casa in ansamblu, riscati sa perturbati fluxul. Acest lucru nu inseamna ca nu puteti avea diferite culori, dar modul in care culoarea trece de la o camera la alta va afecta senzatia generala a interiorului dvs.

Cand selectati culorile, luati in considerare modul in care tonurile functioneaza cu alte zone ale casei dvs. Daca aveti un interior mic, poate merita sa conectati spatiile prin mobilier moale, mai degraba pictati prea multe culori pe tot parcursul.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu