Cum sa decorezi un brad de Craciun artificial: idei si reguli pentru a-l decora perfect

Bradul de Craciun poate fi decorat in mai multe moduri diferite, pe baza stilului casei noastre, a tendintelor momentului, de fapt sunt cei carora le place sa se schimbe in fiecare an cu decoratiuni particulare si originale sau cei care prefera decoratiunile traditionale si clasice. Sa vedem cum sa decorezi bradul in moduri perfecte si cateva idei care sa te inspire.

Decorarea pomului de Craciun poate fi o adevarata arta, nu doar aranjarea decoratiunilor intr-o anumita ordine, deci, ci si alegerea unor decoratiuni particulare optand pentru un stil elegant, extrovertit sau minimal. Ramane faptul ca bradul va trebui decorat intr-un mod perfect pentru a aprinde spiritul de Craciun si a uimi rudele si prietenii.

Fie ca alegeti pin sau brad, brad de Craciun artificial, haideti sa aflam cum sa decorati bradul astfel incat sa va reprezinte: cu decoratiuni clasice sau originale pentru a da o nota de personalitate casei in timpul sarbatorilor.

Brad de Craciun artificial de Craciun: regulile si pasii pentru a-l decora perfect

Inainte de a descoperi cateva idei pentru decoratiunile pomului tau de Craciun, sa incepem sa cunoastem regulile pentru a-l pregati la perfectiune: este important sa stii cum sa pozitionezi luminile, decoratiunile si varful in modul corect si sa eviti sa te regasesti cu un copac imperfect si nu foarte frumos de vazut.

Luminile sunt primele pe care va trebui sa le remediati: infasurati sirul de lumini pe un brad de Craciun artificial in sensul acelor de ceasornic, incepeti din interior si apoi mergeti spre exterior. Acest lucru va va face mai usor sa gasiti capatul firului dupa ce decoratiunile au fost eliminate. Pentru a preveni afisarea firului verde, treceti-l de-a lungul ramurilor principale: alternativ, alegeti lumini cu fir transparent.

Acum aranjeaza decoratiunile din interiorul copacului: aranjeaza cele mici in partea de sus, cele medii in centru si decoratiunile mari in partea de jos. In acest fel arborele va aparea mai complet. Acum treceti la varfurile ramurilor si apoi la partea exterioara, aici veti plasa acele decoratiuni speciale pe care doriti sa le evidentiati: globuri de Craciun de colectie, pictate manual, etc, dar si decoratiuni realizate cu fructe uscate sau bastoane.

Dupa pozitionarea globurilor, este timpul ca firele sau beteala sa fie infasurate in jurul ramurilor sau sa fie pozitionate vertical. In cele din urma, va fi necesar sa plasati varful care poate fi cel traditional sau in forma de stea, inger. Decorul copacului va fi complet si puteti incepe oficial sezonul de sarbatori.

Brad de Craciun artificial elegant si rafinat cu cele mai cochete decoratiuni

Daca iubesti eleganta si ai o casa mobilata intr-un mod sofisticat, poti crea un brad de Craciun artificial cu decoratiuni sic si rafinate: decoratiuni frumoase din cristal care amintesc de puritatea ghetii, care sa fie combinate cu culori precum turcoaz sau argintiu: un efect deosebit stalactitele.

Daca va plac culorile calde, concentrati-va in schimb pe culorile naturale in nuante de bej si maro, facand chiar si globuri decorate: cumparati doar bile de polistiren acoperindu-le cu fire de lana. Apoi puteti folosi decoratiuni cu sclipici pentru a completa copacul si puteti alege varful care se potriveste stilului pe care l-ati ales.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu