Cum sa alegi anvelopele potrivite?

Anvelopecamion19 are o gama larga de anvelope Evergreen disponibile pentru a satisface nevoile clientilor din intreaga lume.

Deoarece clientii au nevoi diferite, Anvelopecamion19 a dezvoltat o gama larga de anvelope. Aceasta este o veste excelenta, deoarece exista cu siguranta o anvelopa Evergreen care iti va oferi ceea ce ai nevoie. Cu toate acestea, trebuie sa iei cateva decizii atunci cand alegi o anvelopa.

Dupa ce vei adresa intrebarile de mai jos si ai determinat tipul de anvelope care iti satisface cel mai bine nevoile, este timpul sa iti restrangi selectia la un anumit model de anvelope. Poti face acest lucru utilizand instrumentele de filtrare sau vizitand pagina lor despre anvelope.

Dupa ce ai facut selectia, asigura-te ca arunci o privire la evaluarile lor pentru a vedea cum s-au comportat anvelopele in trecut. Si, bineinteles, asigura-te ca citiesti cu atentie instructiunile producatorului. In cele din urma, asigura-te ca ai la indemana ratingul PSI al anvelopei atunci cand o instalezi.

Ce vehicul utilizezi?

Exista o gama dedicata de anvelope concepute special pentru camioane.

Ce fel de transporrt efectuezi?

Gamele de anvelope sunt optimizate pentru diferite utilizari. Pentru transportul general, vei putea alege intre anvelope regionale si anvelope pentru distante lungi. Gama Evergreen poate fi utilizata pentru ambele, in timp ce alte game, la fel de eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, sunt destinate doar transportului pe distante lungi. Pentru vehiculele care parcurg o parte din trasee in afara drumului, exista tot o gama variata pentru toata lumea. Exista anvelope speciale daca vehiculele tale vor petrece mai mult timp in afara drumului decat pe drum.

Care sunt prioritatile tale?

Cea mai populara gama este Evergreen, care se concentreaza pe robustete si versatilitate. Dar unii dintre clientii nostri se concentreaza mai mult pe consumul de combustibil si pe emisiile de CO2, asa ca pentru acestia exista si alte game. Si nu uita ca exista si alte modalitati de a-ti satisface nevoile: daca prioritatea ta este de a reduce timpul de nefunctionare a vehiculului, poti instala senzori, care te avertizeaza din timp in cazul unor probleme la anvelope.

Pe ce axa montezi anvelopa?

Gama variata de anvelope pentru diferite scopuri este foarte extinsa, cu modele si dimensiuni diferite ale benzii de rulare pentru fiecare axa, reflectand diferitele functii ale fiecarei parti a masinii. De exemplu, anvelopele de pe puntea de directie au nevoie de un model de aderenta si de o uzura diferita pentru a putea vira, in timp ce anvelopele de pe celelalte doua punti vor fi intotdeauna indreptate in aceeasi directie si au nevoie de tractiune pentru a functiona. Anvelopele de pe axa de tractiune sunt, in mod evident, responsabile de transformarea puterii motorului in miscare, astfel incat tractiunea este foarte importanta in acest caz.

Ce dimensiune iti trebuie?

Anvelopele sunt disponibile in cele mai comune dimensiuni utilizate in Europa. Ofera, de asemenea, dimensiuni joase pentru axe, care reduc inaltimea anvelopei si, prin urmare, permit clientilor sa mareasca volumul transportat intr-o remorca.

Oricare ar fi alegerea ta, incearca sa o faci pe cea mai buna, deoarece este foarte important sa gasesti anvelopele potrivite!

Ce sunt anvelopele de iarna?

Anvelopele de zapada , cunoscute si ca anvelope de iarna , sunt anvelope concepute pentru a fi utilizate pe zapada si gheata . Anvelopele de zapada au un design al benzii de rulare cu goluri mai mari decat cele de pe anvelopele conventionale, sporind tractiunea pe zapada si gheata. Asemenea anvelope care au trecut un test specific de performanta a tractiunii de iarna au dreptul sa afiseze un simbol 3PMSF (Fulg de zapada de munte cu trei varfuri) pe peretii laterali. Anvelopele concepute pentru conditii de iarna sunt optimizate pentru a conduce la temperaturi sub 7 °C (45 °F). Unele anvelope de zapada au stifturi metalice sau ceramice care ies din anvelopa pentru a creste tractiunea pe zapada sau gheata tare. Stifturile abrazeaza pavajul uscat, provocand praf si creand uzura pe traseul rotii. Reglementarile care impun utilizarea anvelopelor de zapada sau permit utilizarea crampoanelor variaza in functie de tara in Asia si Europa si in functie de stat sau provincie din America de Nord.

Anvelopele pentru toate anotimpurile au goluri mai mici decat anvelopele de zapada si mai mari decat anvelopele conventionale. Sunt mai silentioase decat anvelopele de iarna pe drumuri senine, dar mai putin capabile pe zapada sau gheata.

Anvelopele de zapada functioneaza pe o varietate de suprafete, inclusiv pe pavaj (umed sau uscat), noroi, gheata sau zapada. Designul benzii de rulare a anvelopelor de zapada este adaptat in primul rand pentru a permite patrunderea zapezii in banda de rulare, unde se compacteaza si ofera rezistenta impotriva alunecarii.

Rezistenta zapezii dezvoltata prin compactare depinde de proprietatile zapezii, care depind de temperatura si continutul de apa – zapada mai umeda si mai calda se compacteaza mai bine decat zapada uscata si mai rece pana la un punct in care zapada este atat de umeda incat lubrifiaza interfata anvelopa-drum.

Zapada noua si pulbere au densitati de 0,1 pana la 0,3 g/cm 3 (6 pana la 20 lb/ft cu). Zapada compactata poate avea densitati de 0,45 pana la 0,75 g/cm 3 (28 pana la 47 lb/ft cu).

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu