Cum alegi rochia potrivită în funcție de eveniment?

Multe dintre femei sunt pasionate de modă și își doresc să se îmbrace bine de fiecare dată. Alegerea rochiei potrivite pentru un eveniment, însă, poate fi o adevărată provocare, fapt pentru care venim în sprijinul tău cu câteva sfaturi de care poți ține cont mereu.

Fie că vorbim de nunți, botezuri, petreceri la birou sau de sărbători ori interviuri pentru un job nou,  alegerea unei rochii îți va da bătăi de cap. De cele mai multe ori trebuie să ai în vedere nu doar evenimentul, ci și bugetul, vremea și chiar ce intenționează să poarte alte persoane.

Cum poți să-ți alegi rochia potrivită în funcție de eveniment, află mai jos:

Rochie pentru evenimente formal

Fie că vorbim de un botez sau de o cununie, dacă evenimentul are loc în timpul zilei, poți alege cu încredere o rochie cu imprimeu floral sau într-o culoare pastelată. În cazul în care nu ai timp să te schimbi între o astfel de ceremonie și petrecere, poartă o rochie de cocktail, elegantă sau pur și simplu completează-ți ținuta cu un sacou sau cu o jachetă.

Rochie pentru nuntă sau gală de caritate

Dacă trebuie să mergi la o nuntă sau la o gală de caritate, atunci este important să porți o rochie elegantă. Poți opta pentru o creație în non culori, midi sau lungă. În funcție de siluetă, poți miza pe o rochie mulată pe corp sau A-line, pe care o poți completa fie cu bijuterii elegante, dar și cu pantofi cu tocuri înalte și cu o coafură deosebită. Alege rochiile de seară de la DY Fashion, care te vor ajuta să te faci remarcată.

Rochie pentru petreceri de birou

 În cazul în care compania la care lucrezi organizează o petrecere, poți alege să ieși din anonimat și să porți o creație cu sclipici ori cu paiete sau una în culori neon. Îți poți completa ținuta cu un colier statement ori cu cercei eleganți. Nici cu o creație realizată din dantelă sau din franjuri nu vei da greș, așa că ai încredere în tine și îndrăznește să te faci remarcată.

Rochie de Revelion

 Cum petrecerea de Revelion se apropie, dacă nu știi ce ținută să alegi, îți recomandăm să alegi o rochie în culori vibrante, precum roșu, albastru regal sau verde. Poți alege, de asemenea, pentru o rochie neagră, cu decupaje din dantelă și pusă în valoare de o crăpătură adâncă, ce-ți va pune în valoare silueta.

Rochii pentru evenimente în aer liber

Dacă ai fost invitată la o nuntă care are loc în aer liber, atunci când vremea e frumoasă, atunci trebuie să optezi pentru o rochie maxi, vaporoasă, care să-ți confere un plus de feminitate. Poți opta pentru creații realizate în culori neon ori, dacă ești îndrăzneață, poți miza pe una pusă în valoare de imprimeuri vesele. În ceea ce privește alegerea pantofilor, atunci când mergi la un party în aer liber alege, cel mult, niște pantofi sau sandale cu platformă. Nu e deloc greșit să alegi niște încălțări cu talpă joasă. 

Indiferent de evenimentul la care mergi, alege întotdeauna să ții cont de preferințele tale și poartă o creație care să te reprezinte și, mai ales, să te ajute să te simți confortabil în ea. De asemenea, ține minte că accesoriile te pot ajuta să-ți completezi cu succes orice outfit.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu