Ce tip de lenjerii de pat de pat sunt potrivite pentru tine?

 

Un somn bun de noapte este energia de care ai nevoie in lumea rapida de astazi. Numai asa poti fi cu adevarat productiv a doua zi. Pe langa saltea si lenjerie de pat un impact semnificativ asupra tiparelor de somn. Cu varietatea de materiale pentru lenjerii de pat poate ca te intrebi uneori care este cea potrivita pentru tine. Toata lumea isi imagineaza lenjeria de pat perfecta in acelasi mod: ar trebui sa fie naturala, practica si, desigur, placuta si moale la atingere. Un material inovator numit fibra de bambus a incorporat toate aceste calitati. Oricine a petrecut noaptea pe o lenjerie de pat din bambus cel putin o data, nu-si va mai dori altceva in special in sezonul de vara.

Lenjerii de pat din bambus – Caracteristici

Fibra unica este realizata din lemn de bambus. Printr-un proces complex, lemnul este transformat in fibre de bambus, pe deplin potrivite pentru firele textile. Este important sa retii ca bambusul este o resursa naturala rapid regenerabila si este absolut prietenos cu mediul. Lenjeria de pat din bambus poate absorbi de 4 ori mai multa umiditate decat o face bumbacul. In plus, umezeala de la suprafata tesaturii se evapora foarte repede, fara a provoca niciun disconfort.

Lenjeria de pat din bambus are un alt avantaj. Este capabila sa regleze independent regimul de temperatura, adaptandu-se la corpul persoanei care doarme. Astfel, nu vei suferi de frig iarna si nu vei suferi de caldura vara. In ceea ce priveste senzatiile tactile, bambusul poate fi comparat doar cu casmirul de inalta calitate pentru catifelare si matasea naturala pentru netezime. Tesatura este incredibil de moale, dar nu este alunecoasa si iti va oferi o adevarata placere. Lenjeriile de pat din bambus au un design variat si extraordinar.

Materialul si calitatea lenjeriei de pat afecteaza in mod direct somnul unei persoane. Este extrem de important sa alege produse bune bazate pe ingrediente ecologice. Lenjeria de pat din bumbac este o solutie excelenta. Va garanta un somn sanatos si sanatos, care va oferi vivacitate si energie pentru intreaga zi. Dar inainte de a cumpara lenjerii de pat, trebuie sa studiezi cu atentie caracteristicile, punctele forte si punctele slabe ale diferitelor tipuri de materiale.

Lenjerii de pat din damasc sau bumbac egiptean

Bumbacul egiptean se formeaza ca urmare a prelucrarii materiilor prime care cresc pe malurile Nilului. De aici materialul si-a luat numele Damasc. O astfel de componenta este utilizata la fabricarea seturi de lenjerii de pat dintr-o categorie de elita, care sunt de inalta calitate. Lenjeria din bumbac egiptean are o durata mare de viata, dar trebuie garantata o buna ingrijire. Datorita suprafetei netede, materialul este foarte placut la atingere. Daca iti plac lenjeriile de pat deosebit de elegante, poti alege din magazinul online conforter.ro, care sunt realizate exclusiv din bumbac egiptean de inalta calitate. Damascul se caracterizeaza mai ales prin ornamentele sale fine, care sunt create de mai multe fire de urzeala din aceasta tesatura. Inul sau bumbacul, precum si matasea de inalta calitate servesc drept baza materiala.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu