Ce sunt tablourile personalizate si cum sa le alegem?

Tablourile personalizate cu poze sunt originale si inovatoare si pot fi aplicate pe pereti pentru a adauga o nota in plus decorului. In plus, acestea reprezinta un cadou semnificativ pentru orice destinatar, deoarece infatiseaza cele mai frumoase momente petrecute impreuna. Termenul „personalizate” indica, de asemenea, faptul ca astfel de tablouri pot fi realizate folosind diferite materiale, alegand astfel nu doar subiectul care urmeaza sa fie reprezentat, ci si dimensiunea si, in unele cazuri, forma.

Cum se aleg tablourile personalizate?

Dupa cum s-a mentionat deja, tablourile personalizate pot fi create prin alegerea unei varietati de materiale, fiecare dintre acestea avand caracteristici diferite care trebuie stabilite in functie de rezultatul care urmeaza sa fie obtinut si de peretele pe care intentionati sa agatati lucrarea. Aceste sunt compuse din urmatoarele materiale:

Panza: este o tesatura din bumbac (sau un amestec de poliester si bumbac) care simuleaza efectul unei picturi, datorita aderentei optime a culorilor pe suport. Acest lucru permite crearea de tablouri cu culori vii si stralucitoare, care rezista mult timp si devin un adevarat accesoriu de mobilier in case si birouri.

Aluminiu: pentru casele sau afacerile amenajate in stil industrial sau pentru utilizarea in aer liber, tablourile din aluminiu reprezinta cea mai pitoreasca solutie. Aluminiul este un material rigid si durabil, care garanteaza printuri clare, fara efect de pixel. De asemenea, este potrivit pentru suprafete mai mari.

Hartie: Un alt material pentru tablourile personalizate este hartia, care va permite sa creati postere pentru a acoperi peretii. Acest material permite, de asemenea, crearea de colaje, astfel incat o incapere poate fi personalizata in cel mai bun mod posibil. Este solutia optima, de exemplu, pentru mobilarea camerelor copiilor carora le place sa se schimbe. Imprimeurile din hartie sunt usor de indepartat de pe perete si pot fi rulate si depozitate intr-un tub special.

Hartia adeziva: Pe langa hartia fotografica sau hartia „standard”, exista si o alta solutie, si anume hartia adeziva. In general, autocolantele personalizate sunt de lunga durata (in medie trei ani), nu lasa reziduuri de lipici pe perete si sunt usor de aplicat, fara a fi nevoie sa se faca gauri in perete. Ele sunt perfecte pentru a obtine un efect 3D cu adevarat modern.

La ce elemente trebuie sa fim atenti atunci cand alegem un tablou?

Pe langa materiale, atunci cand alegeti tablouri personalizate cu poze pentru a le atarna in casa sau in afacerea ta, trebuie sa luati in considerare si alte caracteristici, cum ar fi dimensiunea. Evident, dimensiunea tablourilor trebuie sa fie proportionala cu dimensiunea peretelui. Daca, de exemplu, locuiti intr-un apartament cu o camera sau doua camere, sau daca aveti peretii plini de obiecte sau acoperiti de mobilier, este de preferat sa alegeti tablouri mici, care sa fie amplasate strategic

Cum sa alegi un tablou online?

Alegerea unui tablou personalizat cu poze online este cu siguranta un pas important de facut. Oamenii apeleaza adesea la rude sau la prieteni care poate au folosit deja un serviciu de acest gen online pentru sfaturi. Acest mod de a proceda nu este in mod clar gresit, dar trebuie retinut intotdeauna ca fiecare percepe obiectele in mod diferit. Acest lucru inseamna ca posibilitatea de a nu fi satisfacut in acelasi mod este posibila.

Atunci cand alegi tablouri personalizate cu poze online trebuie sa cauti foarte mult in domeniu un site specializat si cu istoric in spate care iti poate face comanda exact asa cum ti-o doresti.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu