Ce sunt bauturile alcoolice?

Bauturile alcoolice sunt cele care sunt fabricate cu un tip de alcool, cum ar fi etanolul.

Cand alegi sa bei alcool…? Care dintre acestea este preferatul tau?

Practic, in toate regiunile lumii exista consumul de bauturi alcoolice. Care sunt cele care sunt facute cu un tip de alcool, cum ar fi etanolul. Exista diferite variatii in toate tarile, care variaza in functie de ritmul lor de viata, statutul socioeconomic si obiceiurile.

Diverse listari listeaza cele mai populare, deschizand intotdeauna o dezbatere in randul consumatorilor care isi apara bautura preferata.

In acest articol va prezentam acele date pe care este posibil sa nu le fi stiut despre aceste bauturi sau chiar care sunt cele mai sanatoase pentru consumul zilnic.

Care este cea mai puternica bautura alcoolica?

Vodka Spirytus, originara din Polonia

Nivelul procentului de alcool din corpul bauturii este ceea ce determina cat de daunator sau puternic poate fi, fiind Spirytus vodka, originar din Polonia, care detine primul loc cu 96%,atat de mult incat uneori poate fi folosit ca medicament. Daca vodka ti se pare prea tare, incearca Japanesse Whisky.

In mod similar, oamenii de stiinta si consumatorii pozitioneaza Everclear 190, din Statele Unite, ca fiind unul dintre cele mai puternice, deoarece este o bautura interzisa in aproape intreaga Uniune Americana.

Una dintre cele mai populare dintre bauturile considerate periculoase, cum ar fi vodca cu metanol, este Coroco din Bolivia, care are 93% alcool si este facuta cu trestie de zahar intr-un mod artizanal.

Care este bautura alcoolica care face cel mai mic rau?

Vinul, bautura ideala pentru antioxidantii sai.

Daca ceea ce iti doresti este sa bei fara sa ai regretul ca faci daune organismului tau, vinul este bautura ideala datorita antioxidantilor naturali pe care ii contine, care sunt buni pentru sistemul circulator.

Whisky-ul este, de asemenea, unul dintre cele mai recunoscute de consumatori, deoarece modul sau de a bea il face ideal pentru intalniri si petreceri private.

Ce bauturi alcoolice sunt din Mexic?

Mexicul este o tara bogata in diversitate culturala, gastronomica si traditionala, astfel incat acest tip de bauturi abunda in functie de starea in care va aflati, Tequila fiind cea mai recunoscuta la nivel mondial si pozitionata tara noastra ca unul dintre cei mai mari consumatori de alcool din tara.

Bauturi precum Mezcal, lichiorul damiana sau popularul rompopo tind, de asemenea, sa iasa in evidenta pentru procesul lor de elaborare artizanala, reprezentand statutul lor de producator principal in acest tip de produs.

Whisky-ul este o bautura distilata, cum ar fi romul, vodca sau ginul. Cu toate acestea, exista diferente importante de gust, iar cea principala este legata de ingredientele whisky-ului. Din ce este facut whisky-ul?

Whisky-ul se face din distilarea unui bob de cereale. Acesta este ingredientul principal in whisky. Apoi, modul de a face este similar intre unele distilerii si altele, desi exista variante care influenteaza aroma. Cu toate acestea, este  prima decizie pe care trebuie sa o iei atunci cand vrei sa faci whisky si cea mai importanta: ce cereale folosim pentru a ne face whisky-ul?

Aspecte interesante din istoria alcoolului

Spre deosebire de traditiile din Europa si Orientul Mijlociu, China a abandonat productia de vin de struguri inainte de aparitia scrisului si, sub Han , a abandonat berea in favoarea huangjiu si a altor forme de vin de orez . Acestea au fermentat in mod natural pana la o putere de aproximativ 20% ABV ; acestea au fost de obicei consumate incalzite si frecvent aromate cu aditivi ca parte a medicinei traditionale chineze . Ei il considerau ca hrana spirituala si dovezi documentare extinse atesta rolul important pe care l-a jucat in viata religioasa. „In antichitate, oamenii beau intotdeauna cand tineau o ceremonie comemorativa, oferind sacrificii zeilor sau stramosilor lor, jurand rezolutie inainte de a intra in lupta, sarbatorind victoria, inainte de dispute si executii oficiale, pentru depunerea unui juramant de credinta, in timp ce participau la ceremoniile de nastere. , casatorie, reuniuni, plecari, moarte si banchete de festival.” Inregistrarile din secolul al XIV-lea ale lui Marco Polo indica cereale si vin de orez au fost baute zilnic si au fost una dintre cele mai mari surse de venit ale  trezoreriei.

Bauturile alcoolice au fost utilizate pe scara larga in toate segmentele societatii chineze, au fost folosite ca sursa de inspiratie, au fost importante pentru ospitalitate, au fost considerate un antidot pentru oboseala si uneori au fost folosite gresit. Legi impotriva producerii vinului au fost promulgate si abrogate de patruzeci si unu de ori intre 1100 i.Hr. si 1400 d.Hr. Cu toate acestea, un comentator care scria in jurul anului 650 i.Hr. a afirmat ca oamenii „nu se vor lipsi de bere. A o interzice si a asigura abstinenta totala de la ea este dincolo de putere. chiar si a inteleptilor. Prin urmare, avem avertismente cu privire la abuzul de ea.”

Este posibil ca chinezii sa fi dezvoltat independent procesul de distilare in primele secole ale erei comune , in timpul dinastiei Han de Est.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.