Cum poti alege un ceas de mana?

Ți-ai dorit vreodată să deții un ceas, dar nu știi pe care să-l cumperi? Ceasul tău vechi a mers prost și acum vrei să cumperi unul nou? Ceasul ideal va fi diferit pentru fiecare persoană și va depinde de caracteristicile, materialele și componentele pe care le doresc.

Alegerea poate fi un proces copleșitor, dar odată ce cunosti opțiunile și dacă urmați câteva metode, puteți alege întotdeauna ceasul ideal pentru dvs. Daca vrei sa faci economie Cumpara-redus: promotii si oferte!

Luați în considerare fiecare tip. Atunci când alegi, ar trebui să știți care sunt diferitele tipuri de ceas pe care le puteți cumpăra. Există trei tipuri principale: analogic, digital și analog-digital. Un ceas analogic are indicatoare pentru ore și minute si sunt indicate de cifre arabe sau romane sau prin marcaje. Ceasurile digitale afișează ora numeric pe un cadran LCD sau LED. Pe de altă parte, un ceas analog-digital combină celelalte două tipuri într-unul singur.

  • Ceasuri analogice sunt în mod normal, considerate a fi tradiționale și bune pentru afaceri și ocazii formale, precum și dating. Pe de altă parte, cele digitale sunt destul de casual. Cele analogic-digitale sunt practice, deoarece pot fi folosite în fiecare zi și sunt, de asemenea, bune pentru muncă, dar nu sunt potrivite pentru ocazii formale.


Aflați care sunt materialele.
 Există două elemente ale unui ceas în care materialul este important. Carcasa și brățara vor fi realizate din materiale diferite, în funcție de marca, stilul, tipul și prețul ceasului.

Prima este partea care deține cadranul și este de obicei fabricată din plastic, rășină și metale de bază, cum ar fi oțelul, alama sau titanul, sau metale prețioase, cum ar fi aurul, argintul sau platina. Pe de altă parte, brățările pot fi realizate din toate aceleași materiale ale cutiei, pe lângă altele, cum ar fi pânză, piele (adevărată și imitație) și piei exotice.

  • Prețul acestor materiale variază foarte mult. Evident, plasticul va fi cel mai ieftin, apoi vin materialele sintetice nu foarte scumpe, pielea și alte piei vor fi puțin mai mult, urmate de metalele de bază, în timp ce cele prețioase vor fi de obicei cele mai scumpe. Prețurile acestora din urmă se vor schimba în funcție de calitatea materialelor prețioase. De exemplu, metalele variază de la cel mai puțin scump 10 ct la cel mai scump 18 ct.

Aflați care sunt tipurile de mișcări. Acestea se referă la sursa de energie a ceasurilor și sunt clasificate în trei tipuri de bază: baterie, cuarț și mecanică.

Mișcarea bateriei folosește această componentă ca singura sursă de energie. Pe de altă parte, mișcarea cuarțului funcționează atunci când energia bateriei este realizată cu ajutorul cuarțului care se află în interiorul ceasului. În cele din urmă, mișcarea mecanică depinde de utilizatorul care înfășoară mecanismul și poate fi automată sau manuală.

  • Ceasurile alimentate cu baterii sunt cele mai ieftine și mai puțin luxoase. Digitalul și cele achiziționate în magazinele de îmbrăcăminte și de departament sunt de obicei de acest tip.
  • Ceasurile Quartz sunt un pic mai scumpe decât ceasurile tradiționale alimentate cu baterii, dar sunt cele mai precise dintre cele trei tipuri. Acestea necesită puțină întreținere în afară de înlocuirea ocazională a bateriei și nu sunt apreciate de colecționari, deoarece designul lor este simplu.
  • Ceasurile mecanice sunt înfășurate manual (manual) sau prin mișcarea utilizatorului (automată) pe tot parcursul zilei. Aceste ceasuri sunt cele mai scumpe și luxoase și cele mai apreciate de colecționari datorită complexității designului lor.


Decide stilul.
 Poti cumpara stiluri de ceasuri special concepute pentru sport, munca, evenimente formale, iesiri si tinute casual.

Principalul factor în a decide stilul pe care ar trebui să cumpere va fi locul unde va pune pe ceas. Dacă îl veți folosi atunci când alergați sau înotați sau doriți să aibă câteva caracteristici suplimentare legate de ritmul cardiac, alege un ceas sport. Dacă ai nevoie de un ceas pentru a merge la serviciu, evenimente formale sau întâlniri, cea mai bună opțiune va fi să cumperi una vestimentară.

Pe de altă parte, dacă ai nevoie doar de un ceas de zi cu zi care să se potrivească tuturor, cumpără unul casual. Dacă aveți nevoie de el pentru fiecare ocazie, cum ar fi la  munca și viața de zi cu zi, alege un ceas simplu. Va arata mai bine daca porti haine casual cu ceas vestimentar decat unul casual cu tinuta office.

  • Ceasul gadget este un stil care apare și care în fiecare an este mai popular, deși sunt încă mai bine cunoscuți printre oamenii cărora le place tehnologia. Acestea au caracteristici precum calendar, aparat foto digital, program de e-mail, printre multe altele.
  • Stilurile diferite pot varia între simplu și luxos, în funcție de marcă, designer, preț și funcții.

Un ceas nu este un simplu accesoriu, el poate influenta pozitiv sau negative, o tinuta, asadar alege pe cel care se potriveste cel mai bine stilului tau vestimentar.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu