Ce sunt asigurarile de sanatate private?

Din ce in ce mai multi oameni se gandesc sa incheie o asigurare privata de sanatate din cauza multiplelor avantaje pe care le ofera. Exista unii asiguratori care ofera cea mai ieftina acoperire de sanatate in functie de nevoile de baza.

In acest articol am facut un clasament cu unele dintre avantajele angajarii unei asigurari medicale.

 1. Posibilitatea de a alege un medic:

Companiile de asigurari au o mare „diagrama medicala” care va permite sa alegeti un profesionist in functie de problemele de sanatate.

 1. Eficienta si viteza:

Este posibil sa mergeti direct la specialist, fara a fi nevoie sa treceti mai intai la medicul de familie. In plus, rezultatele analizelor sau diagnosticelor sunt disponibile in medie 8 zile.

 1. Atentie personalizata si incredere:

Ingrijirea este personalizata si adaptata nevoilor medicale ale fiecarui individ. Acest lucru, legat de posibilitatea de a alege un medic si un centru spitalicesc, genereaza un mediu de incredere intre profesionist si pacient.

 1. Flexibilitatea orarelor:

Disponibilitatea si programul medicilor sunt largi, oferind astfel pacientului posibilitatea de a-si solicita programarile fara a-si modifica excesiv angajamentele zilnice.

 1. Spitalizare mai confortabila:

In cazul in care este necesara spitalizarea, este posibil sa aveti o singura camera, o liniste mai mare si toate serviciile necesare la dispozitia pacientului.

 1. Timpi de asteptare redusi; atat in salile de operatie, cat si in situatii de urgenta:

Serviciile de urgenta sunt organizate pentru a fi cat mai putin posibil in salile de asteptare.

 1. Acoperire internationala:

Multe asigurari private de sanatate ofera servicii aproape oriunde in lume. Prin intermediul sanatatii publice, acesta participa doar in tarile asociate cu cardul european de asigurari sociale de sanatate, in timp ce cu asigurarile private atentia este aproape totala si au echipe profesionale mari.

 1. Tratamente medicale:

Datorita beneficiilor de care dispun aceste asigurari private de sanatate, tratamentele aplicate sunt inovatoare, putand conta pe optiuni terapeutice complementare sau alternative.

 1. Asigurare dentara:

Cu asigurare privata pot fi incluse o parte din serviciile de sanatate dentara. Este recomandabil sa va informati in fiecare caz.

 1. Serviciul A la carte:

Pacientul poate configura beneficiile asigurarii de sanatate in functie de bugetul sau, alegand ce asistenta medicala doreste si planurile de sanatate care i se potrivesc.

Pentru a angaja un serviciu medical privat, pe langa avantaje, trebuie sa tineti cont si de ce se potriveste cel mai bine in pret si beneficii pentru ceea ce cautati. De aceea, este important sa se investigheze diferitele optiuni oferite de fiecare asigurator. Alege o asigurare de sanatate si bucurati-va de zile mai linistite.

Care sunt avantajele de a avea asigurare de sanatate?

 1. Personal medical ceea ce ne permite sa mergem la specialistul de care avem nevoie in multe centre din cadrul retelei de sanatate. Un avantaj suplimentar in acest caz este daca aveti propriile spitale si centre dorite, adaugand o garantie suplimentara la asigurarea noastra de sanatate.
 2. Viteza de ingrijire si diagnosticare: mergeti direct la specialist fara a fi nevoie sa treceti mai intai la medicul de familie. In acest fel, timpul si procedurile inutile sunt economisite prin gestionarea eficienta a timpului si a resurselor.

Care sunt unele dintre cele mai frecvente cauze ale decesului

Gripa si pneumonia

 • Numar de decese pe an: 51.537
 • Procent din totalul deceselor: 1,88 la suta

Mai frecvente printre:

 • Copii
 • Persoanele in varsta
 • Persoanele cu boli cronice de sanatate
 • Femeile insarcinate

Ce cauzeaza gripa si pneumonia?

Gripa (gripa) este o infectie virala foarte contagioasa. Este foarte frecventa in lunile de iarna. Pneumonia este o infectie sau o inflamatie a plamanilor.

Gripa este una dintre principalele cauze ale pneumoniei. Aflati cum sa determinati daca aveti gripa sau raceala.

Sfaturi pentru prevenire

Inainte de sezonul gripei, persoanele din categoria cu risc ridicat pot si ar trebui sa se vaccineze impotriva gripei. Oricine altcineva preocupat de virus ar trebui sa primeasca si el unul.

Pentru a preveni raspandirea gripei, asigurati-va ca va spalati bine mainile si evitati persoanele care sunt bolnave.

De asemenea, un vaccin impotriva pneumoniei este disponibil pentru persoanele cu risc crescut de a dezvolta infectia.

Boala de rinichi

 • Numar de decese pe an: 50.046
 • Procent din totalul deceselor: 1,8 la suta

Mai frecvent printre:

 • Persoanele cu alte afectiuni cronice, inclusiv diabet, hipertensiune arteriala si infectii recurente ale rinichilor
 • Oameni care fumeaza
 • Persoanele supraponderale sau obeze
 • Persoanele cu antecedente familiale de boala renala

Ce cauzeaza bolile de rinichi?

Termenul de boala de rinichi se refera la trei afectiuni principale:

 • Nefrita
 • Sindrom nefrotic
 • Nefroza

Fiecare dintre aceste afectiuni este rezultatul unor afectiuni sau boli unice. Nefrita (inflamatia rinichilor) poate rezulta dintr-o infectie, un medicament pe care il luati sau o tulburare autoimuna.

Sindromul nefrotic este o afectiune care determina rinichii sa produca niveluri ridicate de proteine ​​in urina. Este adesea rezultatul unei leziuni renale.

Nefroza este un tip de boala de rinichi care in cele din urma poate duce la insuficienta renala. De asemenea, este adesea rezultatul leziunilor rinichilor din cauza modificarilor fizice sau chimice.

Sfaturi pentru prevenire

Ca si in cazul multor alte cauze principale de deces, ingrijirea mai buna a sanatatii dumneavoastra va poate ajuta sa preveniti bolile de rinichi. Luati in considerare urmatoarele:

 • Mancati o dieta cu continut scazut de sodiu.
 • Renuntati la fumat si la bautura.
 • Slabeste daca esti supraponderal sau obez si mentine-l.
 • Exercitiu timp de 30 de minute, cinci zile pe saptamana.
 • Faceti periodic analize de sange si urina daca aveti antecedente familiale de boala.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu