Ce este o instalație erbicidat tractată pentru culturile tale

Pentru a putea răspândi foarte repede, dar și eficient, produsele fitosanitare, o instalație erbicidat tractată este soluția indispensabilă pentru culturile tale. Este cea care îți poate facilita munca și care poate trata foarte repede marile suprafețe de culturi. 

O astfel de instalație va erbicida deci orice tip de cultură foarte repede. Fie că este vorba de viță de vie, de arboricultură sau de horticultură, gamele producătorilor sunt concepute pentru a acoperi orice nevoie.

Ce este o instalație erbicidat tractată?

O instalație erbicidat tractată este un tip de instalație care se bucură de mare succes. Are o pompă instalație erbicidat cu o capacitate cuprinsă între 3.000 și 7.000 de litri și brațe de 21 până la 55 de metri. Acestea reprezintă o alternativă foarte atractivă la mașinile autopropulsate.

Atașată în partea din spate a tractorului agricol, o instalație erbicidat tractată oferă un rezervor mai mare și rampe de pulverizare mai lungi. Prețul acestui tip de pulverizator este un pic mai mare, dar își face treaba mai repede.

O instalație erbicidat este deci un aparat care reunește performanțele și polivalența pentru a atinge unele obiective mai ușor și pentru a diminua în același timp costurile de intervenție pentru unele culturi.

Beneficiile folosirii unei instalații erbicidat tractată

Utilizarea instalațiilor erbicidat tractate prezintă numeroase beneficii:

  • Creșterea randamentului culturilor datorită faptului că acestea primesc nutrienții necesari și protecție împotriva buruienilor, a dăunătorilor și bolilor.
  • O aplicare precisă, cu o abordare țintită care reduce la minimum deșeurile și ajută la protejarea mediului.
  • Economii de costuri, timp și forță de muncă, deoarece pulverizatoarele pot acoperi rapid suprafețe mari și, prin urmare, sunt mai eficiente.
  • Un impact redus asupra mediului datorită faptului că este o practică agricolă durabilă. O utilizare orientată a substanțelor chimice agricole reduce la minimum riscul de scurgere și de contaminare a corpurilor de apă din apropiere.

Cum se alege cea mai bună instalație erbicidat tractată?

Producătorii care au mai multe modele de instalații de erbicidat tractate pentru culturi, oferă cel mai adesea, două sau trei modele de mașini. Modelele de bază sunt concepute pentru agricultură mixtă și cultivarea cerealelor. Celelalte sunt destinate cultivatorilor specializați în cultivarea cerealelor sau celor cu suprafețe mai mari. Aceștia folosesc mașina mai intensiv.

Eficiență Crescută în Agricultură cu Instalații Erbicidat Tractate de Ultimă Generație!

Care sunt criteriile de care să ții cont?

  • O instalație rapid de utilizat și de manevrat

Care este profilul tău în raport cu paragraful anterior? Dacă te încadrezi în primul profil, probabil că vei folosi mai rar instalația. În acest caz, asigură-te că investești într-un model care îți va face viața mai ușoară. 

Există, de exemplu, mașini cu un număr limitat de supape, pentru a facilita familiarizarea cu mașina. Acest lucru poate fi util și în cazul în care mai mulți operatori se află la comenzi, pentru a reduce timpul de instruire.

  • O instalație care facilitează manevrele

Unul dintre dezavantajele cel mai des citate ale instalației tractate este manevrabilitatea acesteia în comparație cu pulverizatoarele montate sau autopropulsate. Dar există acum câteva opțiuni și echipamente foarte interesante pentru a face manevrabilitatea mai ușoară. 

Alege un model cu un inel și o axă care sunt destul de apropiate. Unele oferă chiar și o bară de tracțiune cu control al traiectoriei roților pentru a conduce și manevra în interiorul și în afara rândurilor, reducând în același timp deteriorarea culturilor.

  • Atenție la pante

Odată cu echipamentul tractat apare și riscul de înclinare. Șasiul utilajului tău poate fi lung sau scurt, dar dacă te afli în cel de-al doilea caz, îți asumi mai multe riscuri pe drum. Stabilitatea în curbe va fi mai puțin bună, deoarece centrul de greutate nu este optim. 

Cu toate acestea, va trebui să faci un compromis, dacă ești în căutare de compactitate! Alternativ, mai multe mărci oferă, de asemenea, suspensie pe osie pentru a absorbi vibrațiile și șocurile.

  • Pentru a face economii de timp

Dacă dorești să optimizezi timpul de prelucrare, analizează cu atenție toate opțiunile care te pot ajuta să faci economii de timp. Optează, de exemplu, pentru șenile și suporturi reglabile hidraulic. Apoi, există lumea electronică a agriculturii de precizie. Instalațiile tractate oferă adesea compatibilitate ISOBUS. 

Asigură-te de asemenea că verifici ce funcții oferă acestea: tăiere de secțiuni, ghidare GPS, modulare a dozelor. Dacă îți foloseștii mult utilajul, ar putea fi util să îl echipezi pentru a facilita pulverizarea. Nu numai că vei economisi timp, dar vei îmbunătăți și calitatea prin pulverizarea dozei corecte la momentul potrivit, ceea ce poate avea sens și din punct de vedere economic.

O instalație erbicidat tractată este în așa fel concepută pentru toți clienții din culturile agricole mixte, specializate și arabile, cu trei game care oferă performanțe ridicate, timp de funcționare maxim și costuri de operare reduse.

Această gamă de instalații erbicidat se bazează pe o idee simplă: dacă operatorii doresc o productivitate mai mare și costuri mai mici pe hectar, atunci au nevoie de o mașină care să aibă performanțe mai bune în toate domeniile. 

Fiecare aspect al procesului de erbicidat a fost optimizat cu cele mai bune tehnologii și soluții pentru fiecare etapă a ciclului de erbicidare, ceea ce are ca rezultat o capacitate mai bună și confort, precizie, eficiență și fiabilitate.

O instalație erbicidat tractată este un instrument important pentru controlul buruienilor în agricultură, deoarece buruienile pot concura cu plantele din culturi pentru resurse precum apa, nutrienții și lumina soarelui și pot servi, de asemenea, ca gazdă pentru dăunători și boli care pot afecta toate culturile.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *