Ce este o casa funerara?

O definitie exacta a casei funerare ar fi: „Acea companie care este responsabila pentru oferirea de servicii funerare, cum ar fi inmormantari, incineratii sau servicii funerare in general.”

Adica, este compania care se ocupa de toate procedurile funerare, un alt lucru va fi o casa funerara care este cladirea in care lumanarea este facuta decedatului. Cei doi termeni sunt adesea confundati, deoarece se crede ca fiecare casa funerara are propriul mortuar si este falsa.

In aceeasi casa funerara pot functiona mai multe case funerare. Din acest motiv, in cazul decesului unui membru al familiei, este recomandabil sa mergeti cu asigurarea de deces la o casa funerara.

Daca mergeti la acesta din urma, va pot oferi, de asemenea, informatii.

Care sunt serviciile tipice oferite de o casa funerara

O casa funerara este responsabila pentru furnizarea unei serii de servicii pentru a consilia, ingriji si ajuta familiile celor decedati. Printre principalele servicii oferite de o casa funerara se numara:

Ca regula generala, compania funerara va fi responsabila pentru confirmarea faptului ca documentele necesare in acest tip de procedura sunt completate si livrate corect. In plus, el se va ocupa de alte detalii, cum ar fi sa faca acorduri cu cimitirele si mass-media.

Asigurati-va ca, in timpul actului de voalare, o familie si prieteni decedati au intotdeauna toate nevoile de baza acoperite, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti griji cu privire la nimic.

O casa funerara controleaza tot procesul in orice moment procesul si coordoneaza toate acestea cu biserica, cimitirul sau crematoriul, precum si cu diferitii participanti care participa la ultimul ramas bun al decedatului.

Casa funerara are, printre functiile sale, de asemenea, trimiterea sau primirea ramasitelor defunctului pana in cazul in care defunctul doreste sa fie inmormantat sau incinerat intr-un alt loc (national sau international). In cadrul acestor sarcini externe va fi, de asemenea, pregatirea corpului pentru a fi plasat intr-un sicriu si fixat.

Cand decedatul este dus la casa funerara, el este uneori imbalsamat pentru a intarzia descompunerea. Adica, casa funerara va fi responsabila de efectuarea serviciilor in cazul in care este necesar acest lucru.

Casa funerara de obicei pune deoparte una sau mai multe zone ale facilitatilor sale pentru familii sa se adune in timpul vizitei. Multe case funerare ofera, de asemenea, servicii de previziune pentru cei care doresc sa-si pregateasca propriile servicii funerare in timpul vietii.

Un exemplu in acest sens este rerezentat de pompe funebre Craiova.

Ce oameni lucreaza intr-o casa funerara

Angajatii companiilor funerare sunt cunoscuti sub numele de personal funerar. In cadrul acestui personal, s-ar putea face o distinctie intre cei care sunt dedicati propriilor servicii funerare si cei care sunt dedicati altor servicii complementare, cum ar fi serviciile administrative sau de marketing.

Prin urmare, nu pot fi considerati personal funerar tot personalul destinat birocratiei mortii in sine, cum ar fi personalul administrativ, avocatii, personalul de marketing etc.

Cum functioneaza o casa funerara

Pentru a sti cum functioneaza o casa funerara, principalul lucru este sa stiti care sunt obiectivele unei case funerare.

Obiectivul principal al unei case funerare este acela de a consilia si ajuta familia intr-un moment la fel de delicat ca moartea unei persoane dragi.

Cum au aparut inmormantarile si de ce?

Inmormantarile au avut intotdeauna o atractie pentru unii oameni. Traditiile funerare din intreaga lume variaza de la cele macabre la cele festive. Exista de fapt un Muzeu National de Istorie Funerara in Houston, Texas, care prezinta istoria inmormantarilor din aceasta tara. Dar inmormantarile au fost facute cu mult inainte de intemeierea Statelor Unite. Iata o privire asupra istoriei inmormantarilor.

Inmormantarile pot fi urmarite pana la zorii omenirii, fiecare cultura avand o forma de ritual pentru morti. Multe dintre aceste ritualuri sunt de natura religioasa si variaza foarte mult de la o zona la alta si de la o religie la alta.

Corpuri de Neanderthal au fost descoperite datand de zeci de mii de ani i.Hr. Cand au fost descoperite, aceste cadavre au fost gasite ingropate langa ceea ce s-a considerat a fi „cadouri” pentru decedat, indicand probabil o credinta intr-o viata de apoi.

Multe dintre aceste inmormantari antice au inclus un fel de marcaj care desemneaza mormantul. In unele cazuri, aceste marcaje erau un simplu morman de pietre sau o movila de pamant. Alte servicii funerare timpurii au lasat cadavrele in aer liber, lasand natura sa recupereze cadavrul.

Istoria indelungata a inmormantarilor este marcata de o serie de evenimente de referinta. In jurul anului 4.000 i.Hr., egiptenii au inceput sa-si imbalsameze mortii. Mumificarea, o forma de imbalsamare a fost utilizata pe scara larga, statura unei persoane in viata afectand cat de bine le-au fost conservate corpurile. Regii, ca si regele Tutankhamon, au fost mumificati si inmormantati in cutii ornamentate numite sarcofag.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu