Casti Bose, pentru cei care cauta un sunet de prima clasa

Castile Bluetooth Bose Noise Cancelling 700, care sunt cu siguranta apreciate chiar si de cei mai exigenti audiofili, se numara printre cele mai bune alternative de alegere in acest interval de pret specific. Sunetul de prima clasa si căști Bose 700  extrem de confortabile ofera o experienta de ascultare de neegalat.

Casti Bluetooth Bose Noise Cancelling 700 cu anulare a zgomotului

Aceste casti puternice se mandresc cu 11 niveluri de reducere a zgomotului, permitandu-va sa va concentrati doar pe ceea ce ascultati, fara distrageri. Castile Bose Bluetooth reproduc un sunet clar si un bas profund pentru o experienta muzicala captivanta si realista.

Dispozitivul se bazeaza pe un sistem revolutionar de microfoane care se poate adapta la cele mai zgomotoase medii si, chiar si in conditii de vant puternic, va va face vocea perfect inteligibila in timpul convorbirilor telefonice.

Datorita acestei casti Bluetooth, puteti interactiona cu asistentii vocali Alexa si Google. Alternativ, puteti utiliza butoanele tactile situate de-a lungul castilor confortabile pentru a va indeplini sarcinile. O baterie de inalta performanta completeaza imaginea: pana la 20 de ore de ascultare fara a fi nevoie de reincarcare suplimentara.

Cele mai bune casti cu anulare a zgomotului din 2022

Alegerea uneia dintre cele mai bune casti cu anulare a zgomotului va va permite sa ascultati muzica sau orice alt continut audio fara sa va distrageti atentia. O alta optiune care nu trebuie subestimata este anularea zgomotului pentru a va ajuta sa dormiti prin eliminarea sunetelor enervante din exterior.

Pe scurt, nevoile sunt multiple si exista diverse produse care se preteaza in special pentru a fi utilizate in locuri in general zgomotoase sau in timpul lucrului, acasa sau la birou, pentru a ajuta la concentrare, precum si pentru a se izola de restul lumii in timp ce se asteapta sa vina somnul.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale celor mai bune casti cu anulare a zgomotului este ca acum exista modele pentru toate gamele de preturi si nu mai sunt la fel de scumpe ca acum cativa ani.

De fapt, exista atat de multe marci si modele din care puteti alege: de la dispozitive ultra-premium pana la cele mai ieftine. Indiferent de buget sau de caracteristicile pe care le cautati, am vrut sa adunam in acest ghid cele mai bune modele de casti cu anulare a zgomotului, pe baza pretului, designului si calitatii sunetului.

Ce este anularea zgomotului?

Castile cu anulare a zgomotului folosesc metode analogice si electronice pentru a bloca sunetele din mediul inconjurator si pentru a va permite sa ascultati muzica fara sa va distrageti atentia. Majoritatea castilor cu anulare a zgomotului se bazeaza pe doua abordari diferite.

  1. Anulare pasiva a zgomotului

In acest fel, castile blocheaza fizic zgomotul extern inainte ca acesta sa ajunga la urechi. Castile over-ear, de exemplu, au castile foarte bine captusite, in timp ce castile in-ear trebuie sa aiba dimensiunea potrivita pentru a fi purtate confortabil si pentru a bloca zgomotul din jur.

  1. Anulare activa a zgomotului

Aceasta metoda electronica utilizeaza microfoane incorporate pentru a analiza sunetele ambientale si a crea frecvente de anulare a zgomotului, amestecandu-le cu muzica pe care o ascultati. In acest fel, puteti anula in mod eficient zgomotul din jur cu ajutorul filtrelor digitale.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu