Casa de marcat ideala – iata la ce trebuie sa fii atent!

O casa de marcat nu este universala, chiar daca poate parea asa. Desi marimile unei case sunt, in general, aceleasi indiferent de model si brand, functiile unui asemenea aparat sunt diverse si se pliaza afacerilor de dimensiuni sau cu cerinte diferite.

Tocmai de aceea, trebuie sa fii atent la anumite lucruri atunci cand esti in cautarea unei case de marcat. Acest lucru este necesar deoarece nu vrei sa platesti prea putin pentru o casa si sa achizitionezi un echipament nepotrivit pentru afacerea ta – dar nici sa platesti prea mult pentru un echipament cu functii mult peste cerintele tale.

Marimea afacerii tale si viteza de dezvoltare a acesteia

Cand vine vorba de marime, o casa de marcat ia in considerare numarul de produse din unitatea ta comerciala si nu marimea sediului afacerii, evident. Totodata, trebuie sa te gandesti si la numarul de produse care va fi adaugat in urmatorul an in memoria casei de marcat. De exemplu, un numar foarte mare de produse ar necesita o casa tip POS pentru o gestionare mai buna a acestora.

Acesta este motivul pentru care in unele magazine o casa fara scanner cod de bare este de ajuns iar casierii introduc codul si datele necesare bonului fiscal manual. Acele magazine nu au nevoie de sisteme POS complexe.

Nu uita de securitatea unei case de marcat

Securitatea este, la randul sau, extrem de importanta. Totodata, acest aspect are in vedere lucruri putin diferite – cel putin diferite fata de ce asteptari ai. De exemplu, o caracteristica de securitate utila este posibilitatea casei de a mentine un istoric al platilor de orice tip in memoria sa – poate chiar si eliberare de rapoarte de utilizare.

Astfel, poti afla tot ce s-a intamplat cu o casa de marcat in ultimele ore sau zile. Desigur, casele pot fi echipate si cu un cont sau mai multe de utilizator, protejate prin parola, care permit gestionarea mai usoara a turelor casierilor, printre altele.

Casa de marcat ideala – iata la ce trebuie sa fii atent1

Vezi daca ai nevoie de informatii privind inventarul

Inventarierea produselor este un lucru destul de neplacut si complicat. Totusi, acest proces poate fi simplificat si ajutat de o casa de marcat moderna. Majoritatea caselor din ziua de astazi, in special sistemele POS, iti permit introducerea intregului inventar in memoria casei de marcat.

Astfel, in loc sa verifici depozitul de produse, trebuie doar sa accesezi anumite puncte din meniul casei de marcat. Apoi, echipamentele ultra-moderne nu numai ca pot tine evidenta inventarului, dar pot si realiza comenzi de refacere a stocului atunci cand acesta este pe terminate – automatizare in afaceri, mai mult sau mai putin.

Vrei sa cumperi casa de marcat ideala pentru afacerea ta?

Daca esti in cautarea unei case de marcat la un pret avantajos dar si calitate superioara, acceseaza acum magazinul online TehnicaFiscala.ro! Acesta are pregatita pentru tine o gama extrem de variata de produse – case de toate tipurile, softuri, hartie bon fiscal si asa mai departe.

Totodata, platforma acestora prezinta atat detalii, cat si servicii fiscale aferente unei case de marcat – fiscalizare, inregistrare ANAF, service si tot ce ai nevoie pentru afacerea ta din punct de vedere fiscal.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu