Beneficiile unui sampon natural

Beneficiile unui sampon naturalUltima data cand te-ai uitat la produsele cosmetice naturale, te-ai gandit ca sunt cam scumpe, ca diferenta trebuie sa fie minima fata de un produs traditional si ca la urma urmei este doar un sampon si nu il inghiti.

Prin urmare, nu este o prioritatea! Ei bine, diferenta dintre un sampon natural si un sampon chimic conventional este enorma!

Un scalp reechilibrat

Acesta este principalul beneficiu pentru parul tau, cel care va reduce sau chiar va rezolva multe dintre problemele de par: oprirea curatarii recurente a capului de catre sulfati agresivi.

Productia de sebum in pielea capului inclina echilibrul fie catre parul uscat (insuficient), fie catre parul gras (prea mult). Parul normal are o productie „normala”.

Cu toate acestea, oricare ar fi problema ta, sulfatii o vor amplifica: atacand un scalp care este deja slab, se va usca si mai mult, in timp ce un par usor uleios va incerca sa fie si mai gras.

Un sampon natural va spala fara sa atace, intr-un mod bland. Acest lucru va permite scalpului sa respire si sa reia mersul normal.

Sunt sanse ca tipul tau de par sa ramana asa cum este, dar acesta se va relaxa frumos si va ajuta la ameliorarea presiunii asupra ta.

Par mai frumos, mai moale si mai sanatos

Continuand cu paragraful anterior, un scalp „bine ingrijit” inseamna automat lungimi intarite! Deoarece sulfatii nu doar curata scalpul, ci usuca si restul de fire.

Si din nou, siliconii fac mult rau: prin aplicarea lor pe par, il impiedica sa aiba o ingrijire nutritiva si hidratanta esentiala pentru sanatatea si rezistenta sa, mai ales daca este lung.

Un par eliberat de siliconi va putea din nou sa absoarba sebumul produs de craniu, dar si ingrijirea externa oferita. Bine hidratat, bine hranit, parul isi recapata forma si il redescoperi natural!

O crestere mai buna a parului

Acesta este un beneficiu foarte des observat de la oprirea sulfatilor: o crestere impresionanta care poate fi vazuta cu ochiul liber in cateva zile. Daca se calmeaza in termeni de cantitate pe termen mediu, parul creste mai repede si mai bine cu o rutina naturala.

Dar exista si castigul in „calitatea” parului: un par mai sanatos este un par mai putin deteriorat si mai putin despicat, care va necesita mai putina taiere. Deci, par mai lung, mai repede.

Economisirea timpului pentru ingrijirea parului

Scopul unui sampon natural este pur si simplu sa speli. Dar sa speli fara a deteriora. Spre deosebire de sampoanele chimice pseudohidratante, hranitoare, 100-in-1, care provoaca daune si iti vand apoi intreaga gama de tratamente pentru a le repara superficial.

Samponul natural trebuie sa lase parul liber si curat (fara un plic din silicon), gata sa absoarba sebumul sau ingrijirea suplimentara.

Deoarece nu mai trebuie sa compensezi sulfatii si siliconii din samponul tau, cantitatea de ingrijire necesara parului va scadea. Cu un sampon 100% natural, o picatura de ulei pe capete este suficienta pentru parul normal.

Parul uscat va necesita o masca hidratanta/hranitoare in mod regulat, dar ingrijirea naturala este foarte eficienta.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu