Ce trebuie sa stiti cand alegeti cutiile de depozitare?

Ce trebuie sa stiti cand alegeti cutiile de depozitare?In momentul in care vine vorba despre alegerea cutiilor de depozitare, in mod evident ne gandim la acele cutii care sunt intalnite in diferite depozite si fabrici, unde se depoziteaza materia prima si produsele finite, care ulterior vor fi livrate catre clienti.

Ei bine, exista si situatii in care oamenii de rand acceseaza site-ul unui producator capace si cutii depozitare, cu scopul de a-si comanda diferite cutii de depozitare si capace. Ei bine, oamenii au acasa o multime de obiecte is de produse pentru care cauta cele mai bune solutii de depozitare, iar in acest articol veti afla cateva lucruri interesante de care puteti tine cont atunci cand cautati asemenea solutii pentru depozitare.

  1. Tineti cont de calitatea materialului

Fara doar si poate, calitatea mai inainte de toate, acesta trebuie sa fie motto-ul fiecarei persoane care cauta cutii de depozitare, capace sau alte cele.

Este foarte important sa va interesati din ce material au fost acestea confectionate, iar ulterior sa cautati rapid cateva informatii pe Google despre materialul respectiv, mai ales daca urmeaza sa depozitati alimente sau alte cele, care ar putea fi contaminate.

Este de-asemenea sa va informati cu privire la numele si la reputatia producatorului, pentru a afla daca foloseste materiale care sunt prietenoase cu mediul, atunci cand produce astfel de solutii de depozitare.

Tot in ceea ce priveste materialul, mentionam faptul ca se pot fabrica atat cutii de depozitare din carton, cat si din lemn sau din materiale plastice, iar cele mai populare si mai eficiente sunt fara doar si poate, cele din materiale plastice.

  1. Tineti cont de dimensiuni

De mentionat este faptul ca exista diferite dimensiuni in ceea ce priveste cutiile de depozitare, si cu siguranta trebuie sa tineti cont si de acest detaliu.

O cutie mica standard are aproximativ 16 x 12,5 x 12,5 sau 1,5 metri cubi. Sunt bune pentru ambalarea obiectelor mici si grele care ar putea adauga prea multa greutate unei cutii mai mari, cu mai multe articole, cum ar fi cartile, precum si articole fragile, cum ar fi vase si vaze.

O cutie medie standard are aproximativ 18 x 18 x 16 sau 3 picioare cubice. Folositi-le pentru a stoca obiecte mai mari care nu trebuie sa fie ambalate la fel de strans, inclusiv haine, vase si tigai si jucarii.

O cutie mare standard are aproximativ 18 x 18 x 24, sau 4,5 picioare cubice. Sunt bune pentru lucruri precum lenjerie si paturi, lampi si electrocasnice mici de bucatarie. O cutie extra-mare standard are aproximativ 24 x 18 x 24 sau 6,1 picioare cubice. De mentionat este faptul ca intr-o astfel de cutie veti putea sa depozitati articolele care nu se potrivesc la fel de usor in cutii mai mici, cum ar fi perne si cuverturi, paltoane de iarna si aparate de bucatarie mai mari.

  1. Stivati cu intelepciune

Modul in care va stivati cutiile este la fel de important ca si cutiile pe care le alegeti. Stivati cutii mai usoare deasupra celor mai grele si, desi ar trebui sa profitati de spatiul vertical, rezistati dorintei de a stiva pana la tavan. Etichetati-va clar cutiile, astfel incat sa stiti sa nu pastrati nimic deasupra cutiilor cu articole fragile.

  1. Cutiile au suport pentru etichete?

Indiferent ce tip de cutii utilizati, etichetati-le, astfel incat sa stiti ce este in interior. Acest lucru este deosebit de important pentru stocare, deoarece este foarte putin probabil sa va amintiti unde este totul atunci cand este timpul sa mergeti sa descarcati unitatea sau cand trebuie sa gasiti un anumit articol.

Din acest motiv, este foarte important sa va asigurati de faptul ca va indreptati atentia spre cutii care sunt prezavute cu suport pentru etichete. In caz contrar, puteti lipi cu putina banda adeziva, etichetele pe suprafata cutiilor.

  1. Tineti cont de buget

Un alt criteriu foarte important pe care trebuie sa il aveti in vedere in momentul in care va aflati in cautarea unor cutii depozitare de cea mai buna calitate, cu siguranta este reprezentat de bugetul pe care il aveti la dispozitie.

Cu cat bugetul este mai mare, cu atat va permiteti sa cumparati cutii depozitare mai scumpe. Ceea ce este insa mai scump, nu de fiecare data este si mai bun. Poate ca si calitate da, dar poate cutiile mai scumpe nu sunt bune pentru necesitatile dvs.

Atunci cand insa bugetul este unul redus, in mod evident este mic si numarul de optiuni, insa cand doriti cele mai bune cutii depozitare pentru necesitatile dvs., le puteti gasi la preturi atractive si de calitate superioara, la Scholler Allibert.

Iata asadar care sunt 5 dintre cele mai importante detalii pe care ar trebui sa le cunoasteti in momentul in care aveti de gand sa va cumparati cutii de depozitare pentru acasa. Tineti cont de ele, si veti face o buna alegere.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu