Ce trebuie să ai în vedere atunci când îți schimbi termostatul?

Atunci când vine vorba de confortul propriei locuințe, fiecare detaliu contează și trebuie să fie luat în considerare. Acasă este locul unde ne reîncărcăm bateriile și ne pregătim din toate punctele de vedere pentru următoarea zi. Dar cum am putea face toate acestea dacă ar trebui să mergem constant la centrală să modificăm manual temperatura pentru a avea parte de cea potrivită de fiecare dată?

Deși poate părea greu de crezut, un termostat este un element esențial în cadrul locuinței noastre. Acesta nu doar că se asigură ca tu să ai parte de temperatura ideală în fiecare minut pe care îl petreci acasă, ci te ajută să faci și economii atunci când vorbim de facturile de la încălzire. Prin folosirea unor termostate de centrală Salus poți avea tot confortul pe îl care dorești și un cost vizibil redus de la lună la lună.

Alege un termostat inteligent

Diferența dintre un termostat obișnuit și unul din noile modele așa-numite ”inteligente” nu este foarte mare, dar se resimte odată cu timpul. Atunci când te vei obișnui cu posibilitatea de a controla oricând dorești temperatura din cadrul locuinței, doar prin accesarea unei aplicații de pe telefon, tabletă sau laptop, va fi imposibil să te poți întoarce la modelul clasic.

Cum ar fi să lucrezi liniștit pe laptop și să simți că ar mai fi nevoie de un plus de căldură, dar fără să fii nevoit să te ridici absolut deloc din pat sau de la birou, ci doar să apeși un buton în cadrul aplicației? Sună ideal? Așa și este! Ai parte de mai mult confort ca niciodată și poți face toate modificările necesare de oriunde te-ai afla, fără a fi nevoie de prea mult efort.

Chiar și atunci când ești în concediu în afara țării, poți să te asiguri că temperatura de acasă este una potrivită pentru numărul de grade de afară pentru a nu avea parte de neplăceri la întoarcere.

Confort sporit, facturi mai mici

Este mai simplu ca niciodată să economisești cu ajutorul unui termostat inteligent. Acesta se asigură că pierderile de căldură nu vor reprezenta o problemă, chiar și atunci când nu ești acasă. Poți verifica din aplicație în orice moment, de oriunde te-ai afla, care este situația temperaturii ambientale de acasă și o poți seta astfel încât consumul să fie cât mai mic, fără a modifica doza de confort din cadrul locuinței.

Cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când instalezi termostatul, este să alegi o zonă care să nu prezinte posibilitatea de a avea parte de citiri false. Acestea sunt cauzate de cele mai multe ori de factorii externi, în funcție de locul în care l-ai amplasat.

Dacă acesta se află într-o zonă în care lumina soarelui bate extract asupra lui, atunci va fi dificil să constate cu exactitate care este temperatura din întreaga locuință. Tot pe același principiu funcționează și atunci când este în apropierea unui geam sau a unei uși.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu