10 Activitati pentru momentele in care trebuie sa petreci timp in interiorul casei

Pentru acele momente in care trebuie sa petreci timp in interiorul casei tale alaturi de cei dragi, iti prezentam aici 10 activitati distractive pentru realizat acasa.

  1. Atelier de yoga

Statul in casa poate fi uneori neplacut pentru moralul nostru, motiv pentru care este foarte important sa avem o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Organizeaza un atelier de yoga in camera de zi, copiii vor iubi pozitia cainelui culcat si salutul soarelui. Nu ezita sa cauti videoclipuri de yoga pe care sa le urmariti pe internet!

  1. Porniti un jurnal de bord

In aceasta perioada, obiceiurile noastre sunt perturbate si, prin urmare, ar fi o idee buna sa observam aceste schimbari undeva si sa ne amintim mai tarziu de ele. Aduceti un caiet si luati notite despre viata de zi cu zi a familiei, despre vremurile bune, precum si despre cele rele, analizand sentimentele fiecaruia.

  1. Personalizeaza-ti tricourile

Detii tricouri vechi care merita o a doua viata? Distreaza-te personalizandu-le prin taierea lor, adaugarea de pietre, coaserea modelelor preferate sau folosind vopsea textila. Vei gasi o multime de tutoriale pe internet.

  1. Fa un film de animatie cu jucarii

Copiii iubesc desenele animate. Si daca ar fi sa creeze unul, cum ar arata? Ofera-le sansa sa-si foloseasca jucaria preferata, sa recreeze scena din filmul lor preferat sau sa inventeze o poveste minunata. Acest lucru va face ca imaginatia lor sa functioneze si vor fi mandri sa iti arate scurtmetrajul lor.

  1. Pictatul pe fata

Nu este nevoie sa astepti carnaval-ul sau Halloween-ul pentru a purta machiaj. Copiii se pot distra punandu-le parintilor machiaje atipice, nu sunt acceptate proteste. Odata ce lucrarea este terminata, faceti fotografii pentru a imortaliza acest moment amuzant.

  1. Dovediti ca va cunoasteti bine

Jocul este simplu: doi oameni trebuie sa stea pe spate, o a treia persoana le pune intrebari de genul „cui ii place cel mai mult sa faca glume cu politisti?”. Fara sa se uite unul la celalalt, cei doi participanti trebuie sa desemneze cealalta persoana sau sa se auto-desemneze. O modalitate distractiva de a arata ca cunosti fiecare membru al familiei, dar si de a descoperi lucruri noi.  Asadar, comanda acasa chec cu nuca si cacao si vizioneaza acest film de sub plapuma.

  1. Desenarea orbeasca

Pentru aceasta activitate sunt necesare doua abilitati: sa stii cum sa desenezi si sa asculti instructiunile. Un jucator trebuie sa deseneze orbeste formele solicitate de o alta persoana pentru a face un desen. Prin urmare, este necesar ca cei doi să aibă o comunicare optima pentru realizarea unei frumoase opere de arta.

  1. Coafuri amuzante

In viata de zi cu zi cautam adesea sa aratam bine, dar la urma urmei, atunci cand suntem acasa, ne putem permite, de asemenea, o anumita nebunie. Distreaza-te prin a face coafuri amuzante tuturor membriilor familiei. Cine va purta cel mai bine coafura „arici” facuta cu gel?

  1. Trucuri magice

Bucurate de petrecerea timpului la domiciliu pentru a trezi magicianul din tine. Fiecare membru al familiei trebuie sa pregateasca un truc magic pentru a arata altora, sa se pregateasca pentru a fi impresionat!

  1. Bowling interior

Iubitorilor de bowling, nu credeati ca il puteti juca acasa si totusi este foarte posibil. Pentru aceasta alee de bowling de interior, utilizeaza sticle de plastic pe care le plasezi pe podea si incerca sa le nimeriti cu o minge mica.

Asadar acum ai la indemana 10 idei de activitati pe care le poti face oricand impreuna cu cei dragi acasa, nu astepta prea mult timp si incearca cel putin cateva idei din acest articol, distractie mare!

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu