Cum sa iti creezi tinuta perfecta pentru iarna?

Iarna este anotimpul preferat mai ales de copii si adolescenti. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor care sunt pasionate de moda nu prefera sezonul rece, din cauza faptului ca nu pot sa arate tuturor care sunt articolele vestimentare care le detin, fapt pentru care poate fi o provocare pentru acestea sa isi creeze tinute extrem de placute din punct de vedere a stilului abordat.

In cazul in care si tu te numeri printre acestea, tot ceea ce trebuie sa stii este ca pe piata exista numeroase articole vestimentare, astfel incat tu sa iesi in evidenta usor, chiar si in timpul iernii.

Investeste in haine dama potrivite pentru tine, specifice sezonului rece, care sa fie calduroase si care sa aiba un aspect estetic foarte placut. Totusi, daca nu stii cum sa iti creezi o tinuta perfecta pentru iarna, in acest articol iti vom prezenta cateva idei, astfel incat tu sa stralucesti pe intreaga durata a iernii. Asadar, pot achizitiona articole precum:

  1. Geci

Piata ofera o serie de geci pentru iarna care sunt supradimensionate sau create conform unui tipar si care pot fi purtate de oricine. De altfel, vei putea gasi, cu usurinta, produse care sunt colorate in diferite nuante, neutre sau foarte stridente, care pot iesi cu usurinta in evidenta. Totodata, vei avea posibilitatea si de a achizitiona geci care au diferite tipuri de patternuri, precum si un design interesant.

In cazul in care te-ai decis sa investesti in astfel de produse, este important de stiut ca nu ai nevoie de diferite alte articole pentru a le scoate in evidenta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa combini geaca cu o pereche de pantaloni potrivita si cu accesoriile reprezentative pentru stilul pe care il abordezi. In acest mod vei avea o tinuta complexa, unde geaca ta este elementul principal.

  1. Pantaloni

Pe langa geaca, va trebui sa te asiguri ca ai achizitionat si o pereche de pantaloni de inalta calitate, care ies cu usurinta in evidenta si care nu se vor deteriora in urma utilizarii indelungate. Poti opta pentru pantalonii clasici, confectionati din materiale groase sau chiar jeansi. De altfel, piata este extrem de variata, iar tu vei avea posibilitatea de a alege intre diferite piese, colorate in anumite nuante. In cele din urma, vei putea achizitiona un produ care ti se potriveste cu adevarat si pe care il poti folosi impreuna cu piesele potrivite din garderoba ta.

  1. Pulovere

Perioada iernii este reprezentativa pentru pulovere confectionate din diferite materiale groase, precum lana, fapt pentru care mult persoane aleg sa investeasca in acestea, deoarece sunt extrem de calduroase si au un aspect foarte placut. Mia mult, acestea pot fi asortate perfect cu geci de iarna confectionate din fas, dar si cu pantalonii din denim.

Pentru a putea crea o tinuta perfecta, poti opta pentru pulovere de tip maleta, colorate in nuante asemanatoare cu cele care se regasesc deja in garderoba ta. In acest mod, vei putea fi sigura ca toate piesele pe care deja le detii se potrivesc perfect unele cu celelalte.

Sfaturi utile pentru a alege culorile potrivite pentru iarna

Daca tot am vorbit de hainele pe care le poti purta iarna, iti recomandam acum si culorile pe care le-ai putea alege pentru ca iarna sa nu se transforme intr-un cosmar. Iata cateva sugestii interesante:

1`. Negru – negru pare a fi solutia salvatoare pentru un numar extrem de mare de persoane, deoarece se murdareste greu. Cu toate acestea, iti recomandam sa iei in calcul faptul ca sarea din zapada ar putea sa lase pete albe pe negru deci daca mergi mult prin zapada, ai putea opta si pentru alte culori din lista de mai jos.

  1. Gri – griul este o solutie extrem de eficienta pentru toate persoanele care vor sa isi mentina hainele curate in timpul iernii. Pe gri, iarna se vad cat mai putine pete, insa avand in vedere ca gri este si mediul de afara, ai nevoie de pete de culoare care sa iti dea un aer fresh si care sa te scoata din multime.
  2. Verde – braduti impodobiti, coronite, clopotei si vasc. Verdele este vedeta iarna si ai putea sa il integrezi si tu in tinutele pe care urmeaza sa le porti. In plus, este o pata vie intr-un decor alb si gri;
  3. Rosu – rosu este o culoare fericita pentru iarna, iar curajosii care aleg sa il poarte se vor bucura de tinute super interesante. Alege rosu atunci cand vrei sa iesi in evidenta si sa intrii in spiritul sarbatorilor. Poti alege variante de rosu mai cuminti asa cum sunt grena-ul sau visina putreda, sau poti merge pe rosu intens, exact ca si haina lui Mos Craciun.

Indiferent de cum alegi culorile mergi pe ideea ca va trebui sa fii reprezentat de tinutele pe care le porti, drept pentru care iti recomandam sa alegi de fiecare data cele mai bune variante.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu