6 beneficii ale utilizării serului de fata

Serurile sunt uleiuri extrem de mătăsoase, ultra-subțiri, care oferă o concentrație mare de substanțe active și etanșează umiditatea.

Beneficiile serului de față și ale cremei hidratante variază oarecum, însă ambele ar trebui să-și găsească locul într-o rutină de îngrijire a pielii.

Iată cele mai importante șapte avantaje ale utilizării serului de față:

Absorbţie profundă

Serul de față are o consistență foarte lejeră, care este ușor absorbită de piele, datorită vâscozității sale scăzute. Acest lucru nu numai că oferă elementele active ale serului, dar îți pregătește și pielea pentru a primi beneficiile cremei tale hidratante. Serul de față este soluția dacă vrei să maximizezi rezultatele a tot ceea ce pui pe piele.

Hrănitor și reconfortant

Serul de față are efect de calmare a petele iritate ale pielii, iar utilizarea lui va fi, de asemenea, destul de plăcută. Este o procedură foarte tactilă. Chiar dacă pielea ta este predispusă la imperfecțiuni sau erupții, un ser de față te ajută să ții problema sub control.

Promovează producția de colagen

Serul de față stimulează producția de colagen în piele, menținându-i astfel elasticitatea și diminuând liniile fine și ridurile. Acestea sunt un efect natural al îmbătrânirii pielii, dar matitatea și uscăciunea le fac să pară mai evidente.

Folosind un ser, pielea ta va deveni mai luminoasă și mai vibrantă.

Protecție exterioara

Consideră serul de față ca o armură moale care îți protejează fața de efectele dăunătoare ale mediului. Un ser care conține ingrediente active protejează pielea de radicalii liberi cauzați de poluarea aerului sau daunele solare.

De obicei, serurile sunt bogate în antioxidanți, cum ar fi vitamina c și vitamina e.

Efecte vizibile și rapide

Rezultatele unei rutine de îngrijire ar putea fi extrem de lente. Pe lângă faptul că un ser oferă netezime imediată, vei vedea efecte mai rapide decât alte altor produse de îngrijire a pielii. Acest lucru se datorează concentrației mari și absorbției rapide a serului.

Hidratare

Pentru a obține beneficiile maxime ale proprietăților hidratante ale cremei tale și pentru a simți că pielea este hidratată suficient pe tot parcursul zilei, ai nevoie de un ser. Datorită ingredientelor active ale acestuia, tenul tău este mai puțin predispus la deshidratare.

Alegerea unui ser

Cu atât de multe seruri de față pe piață, selectarea unui ser pentru tipul tău de piele ar putea părea că navighezi pe un câmp minat. Poți alege un ser cu acid hialuronic, pentru o capacitate de hidratare ridicată, sau un ser cu niacinamide împotriva hiperpigmentării și a semnelor post-acneice.

De asemenea, un ser cu ceramide este ideal pentru tenul matur sau uscat, având numeroase proprietăți. Setul RNW Ampoule serumuri este ideal pentru a te bucura de ingrediente active.

La 24Beauty te așteaptă o gamă foarte variată de produse de înaltă calitate pe care merită să le descoperi. Aici ai toate șansele să găsești exact ceea ce îți dorești, fără să faci compromisuri și fără să aloci o mică avere în acest sens. Accesează chiar acum site-ul și convinge-te de toate avantajele propuse!

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu