5 avantaje ale elastografiei si de ce poti alege sa faci aceasta investigatie

Elastografia este o procedura imagistica care te ajuta in determinarea elasticitatii organelor din corp. Este folosita adeseori pentru sani si este recomandata de catre medici pentru a observa posibilele tumori canceroase.

Pentru elastografie Cluj poti face oricand o progrmare la centrul MedImages.ro. Aici vei putea sa beneficiezi de profesionalism, de rapiditate si de precizie in interpretare. Personalul este dornic sa iti fie alaturi si vei descoperi o multitudine de alte tipuri de investigatii si proceduri care sunt la dispozitia ta pentru a avea grija de sanatatea ta. Iata 5 avantaje ale elastografiei si de ce este bine sa alegi sa faci aceasta procedura:

  1. Elastografia este o investigatie non-invaziva

Un prim avantaj al elastografiei este acela ca este o procedura non-invaziva. De aceea o sa fii in confort atunci cand mergi la specialistul care are grija de tine si o sa poti afla rezultatele rapid si fara durere.

  1. Elastografia te ajuta in detectarea cancerului de san

Rezultatele pe care le are elastografia pentru detectarea cancerului de san sunt bune. Este o investigatie care se bazeaza pe masurarea elasticitatii tesutului. Astfel, femeia poate sa aiba anumite portiuni de san normale, cu o elasticitate incadrata in media acceptata, si anumite zone care sa fie mai dense, cu o elasticitate scazuta. Acelea sunt portiunile care trebuie sa fie analizate si care au nevoie de o atentie suplimentara.

  1. Exista anumite indicatii vizuale, prin culori, care iti pot diferentia tumorile benigne de cele maligne

Prin intermediul acestui tip de investigatie medicala, vei putea sa stii diverse tipuri de informatii. Una dintre cele mai importante este cea legata de tipul de tumora descoperita la nivelul sanului. Astfel, exista indicatori de culoare.

Daca zona cercetata are o anumita culoare poate sa fie o tumora benigna si daca este de alta culoare poate sa fie maligna. Totul depinde de gradul de elasticitate al tesutului pe care il are are. Elasticitatea se determina prin intermediul compresiunii. Se pot observa usor diferentele intre zonele sanatoase si cele care au portiuni mai putin elastice.

  1. Metoda este simpla si rapida

Este foarte usor sa faci aceasta investigatie. Este o procedura rapida, nedureroasa si usor de realizat. Aparatura moderna poate sa te sustina in a avea rezultatele dorite in foarte scurt timp.

Elastografia este o procedura pe care o poti realiza la centrul MedImages si pe care ti-o poate recomanda specialistul la care mergi. Vei putea avea prioritate daca este nevoie de acest lucru si vei beneficia de sustinerea intregului personal pentru a descoperi cat mai rapid informatiile precise de care ai nevoie.

  1. Acuratetea diagnosticului este buna atunci cand folosesti si elastografia ca metoda de investigatie

Elastografia este o investigatie cu rezultate superioare. Poti face aceasta procedura atunci cand medicul iti recomanda si poti obtine rezultatele importante pentru tine. Acuratetea informatiilor este foarte importanta si de aceea aceasta investigatie este apreciata de catre specialisti.

La MedImages se pune accentul pe incredere, respect si profesionalism. De aceea vei primi toate informatiile de care ai nevoie si rezultatele precise pe care le doresti.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu