Zodia Capricorn și onixul – piatra semiprețioasă norocoasă pentru această zodie și cum poate ajuta purtarea ei

Zodia Capricorn este una dintre cele mai puternice zodii din horoscopul astrologic, fiind asociată cu cei născuți între 22 decembrie și 20 ianuarie. Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru determinarea și perseverența lor în atingerea obiectivelor, iar onixul este piatra semiprețioasă care le poate fi de ajutor în această luptă.

Iată ce trebuie să știi despre ONIX și cum poate fi purtat:

Onixul este o piatră semiprețioasă neagră, rară și frumoasă, care se formează dintr-o varietate de silicat de calciu și magneziu. Aceasta are o textură lucioasă și o înfățișare elegantă și poate fi găsită în mai multe nuanțe, de la negru mat la negru intens, cu adâncimi și străluciri subtile care îi conferă un aspect sofisticat și misterios.

Este considerată a fi o sursă de putere și stabilitate, fiind asociată cu încrederea în sine și protecția împotriva energiilor negative. Onixul este adesea purtat ca un talisman sau amuletă pentru a atrage noroc și pentru a spori claritatea mentală și concentrarea.

De-a lungul timpului, onixul a fost considerat o piatră cu puteri mistice și vindecătoare. Se spune că aceasta are abilitatea de a oferi echilibru emoțional și de a promova armonia interioară. De asemenea, se crede că onixul are proprietăți de absorbție a energiei negative și de protecție împotriva influențelor externe nefaste.

În cultura populară, onixul este adesea asociat cu persoanele născute în lunile ianuarie, fiind considerată piatra norocoasă a acestora. Așadar, piatra onix de pe magazinuldepietre.ro poate fi plasată într-o bijuterie handmade și oferită drept un cadou minunat pentru cei dragi, adăugând un aer de rafinament și mister oricărei ținute.

Purtarea unui onix poate fi deosebit de benefică pentru cei născuți sub semnul Capricornului, deoarece această piatră prețioasă este cunoscută pentru capacitățile sale extraordinare. Onixul nu doar sporește concentrarea și atenția, ci îi ajută pe cei născuți în acest semn să-și atingă obiectivele și să-și dezvolte încrederea în sine. Cu o energie stabilă și calmă, onixul este considerat a fi o piatră de protecție puternică, oferindu-le Capricornilor o protecție adițională în timpul perioadelor de stres și schimbări. Indiferent dacă este vorba despre situații profesionale sau personale, onixul este acolo pentru a-i ajuta pe Capricorni să-și păstreze energia și bunăstarea în echilibru.

Pe lângă aceste beneficii generale, onixul este cunoscut și pentru proprietățile sale terapeutice și vindecătoare. Această piatră prețioasă este adesea folosită în terapia naturală pentru tratarea tulburărilor digestive și a problemelor pielii, precum acneea sau eczemele. De asemenea, se crede că onixul poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și a tensiunii nervoase, oferind o senzație de calm și relaxare. Cu toate acestea, se recomandă consultarea unui specialist înainte de utilizarea onixului în scopuri terapeutice.

În concluzie, onixul poate fi o adăugare valoroasă în arsenalul astral al celor născuți sub semnul Capricornului, ajutându-i să-și dezvolte calitățile de lider și să-și atingă obiectivele cu determinare și încredere în sine. Purtarea acestei pietre semiprețioase poate ajuta, de asemenea, la menținerea bunăstării fizice și psihice, oferind protecție în timpul perioadelor de stres și schimbare. Așadar, dacă ești un Capricorn în căutarea de sprijin astral sau ești o persoană care se gândește să ofere un cadou unui Capricorn, onixul este o piatră semiprețioasă pe care ar trebui să o iei în considerare!

Sursa foto: freepik.com

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu