TOP 5 idei de cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Dacă prietenii tai sau persoanele dragi din familie urmează să aibă aniversarea căsătoriei, cu siguranță te întrebi ce cadou ar fi mai potrivit. Acest moment este unul important, mai ales în cazul sărbătoririi unei nunți de argint sau de aur. În general, cadoul trebuie gândit în funcție de personalitatea cuplului care îl va primi. Însă, dacă nu știi foarte multe despre ei și ce și-ar dori, atunci există câteva variante care vor aduce zâmbetul pe buze oricui.

Iată 5 cadouri potrivite pentru aniversarea nunții:

  • Un album foto

O idee foarte bună de cadou pentru un astfel de moment este cu siguranță un album foto. Dacă ești apropiat de cei doi, atunci le poți oferi un album completat cu fotografii de la nuntă și alte momente importante din relația lor. Chiar dacă nu ai fotografii cu ei, varianta oferirii unui album necompletat, personalizat pe copertă cu numele lor, este potrivită. Ei își pot adăuga singuri pozele în album după bunul plac, rămânând cu o amintire veșnică.

  • Tablou personalizat

Există foarte multe variante pe piață de tablouri personalizate inedite. Orice ai alege, cu această idee nu poți da greș. Dacă vrei să le oferi ceva impresionant și foarte elegant poți opta pentru un tablou clasic, de dimensiune medie sau mare, pictat pe pânză cât mai realist. O altă variantă interesantă este alegerea unui tablou cu licheni cu un mesaj reprezentativ sau cu simbolul copacului vieții. Pentru un cuplu amuzant, o caricatură cu cei doi îi vor bucura cu siguranță.

  • O cutie cu bunătăți

De ziua lor, cei doi îndrăgostiți trebuie răsfățați. Dacă vrei ca darul tău să fie oferit din suflet și să fie personalizat, atunci poți concepe o cutie cu bunătăți. Pentru ca acest cadou să aibă însemnătate este necesar să îl creezi tu de la zero. Nu poate lipsi o sticlă de alcool pentru soț, așadar alege blended whisky de aici, cu care nu poți da greș. Pe site-ul bauturialcoolice.ro găsești numeroase variante de băuturi fine potrivite pentru toate gusturile. Urmează să adaugi ceva dulce, iar o cutie de praline delicioase este o alegere bună. Și fructele se potrivesc de minune pentru a fi oferite cadou. Cutia poate fi personalizată oricum, în funcție de preferințele celor doi.

  • Un aranjament floral personalizat

Florile nu lipsesc din momentele importante din viață. Un moment special, așa cum este o aniversare, este un prilej de a oferi flori. Acestea le vor aduce bucurie și parfum în casă pentru cel puțin câteva zile. Dacă există flori preferate ale celor doi, alege-le în mod cert. Iar dacă nu cunoști acest aspect, alege un aranjament din flori de sezon, parfumat și în nuanțe pastelate. O altă idee inedită ar fi să oferi un buchet care să conțină florile din buchetul avut la nuntă. Important este ca aranjamentul floral să fie însoțit de un mesaj din suflet! 

  • Electrocasnice practice și interesante

Pentru aniversarea unei căsătorii poți oferi un cadou foarte util precum un gadget pentru bucătărie sau electrocasnice. Alege ceva inedit, ce nu și-ar cumpăra cei doi  în mod normal sau ce știi că le lipsește. Electrocasnice precum un airfryer, un mixer inteligent sau un espressor nu trebuie să le lipsească din casă. Alte variante interesante care îi vor surprinde pe îndrăgostiți sunt: o mașină de vată de zahăr, o fântână de ciocolată sau un aparat de făcut popcorn.

Așadar, acum știi în mod cert ce să oferi cadou celor dragi atunci când aniversează căsătoria. Nu este greu să alegi ceva potrivit, dacă te asiguri că darul poartă un mesaj din suflet. Care idee dintre cele de mai sus ți se pare cea mai bună?

Sursă foto: unsplash.com

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu