Oxygenera: Ce este, cum se face și ce rezultate are acest tratament facial inovator

De câte ori ai insistat să îți schimbi crema de față, ignorând faptul că nu aveai niciun rezultat dar continuând să cumperi produse din ce în ce mai scumpe? Se întâmplă adesea ca o cremă de față să nu reușească să pătrundă adânc în piele pentru a obține un ten mai luminos, o piele mai elastică, așa cum ne-am dori.

Tratamentul facial inovator Oxygenera îți transformă pielea în profunzime

Dacă ai început să fii deranjată de aspectul pielii tale, dacă ai început să ai riduri și linii fine, dacă pielea ta este lipsită de strălucire și vitalitate, cu ajutorul acestui tratament facial oxigen vei avea parte de o întinerire eficientă și rapidă deoarece oxygenera este un tratament revoluționar. Pielea grasă și acneea îți afectează viața socială sau îți dă dureri de cap? Cum ar fi să obții rezultate cu adevărat spectaculoase? Alege oxygenera.

Ce trebuie să știi despre Oxygenera?

Oxygenera este un concept unic în domeniul tratamentelor faciale care încorporează cinci tehnologii revoluționare care pot fi combinate într-un singur tratament sau care pot fi utilizate separat pentru a aborda probleme specifice ale tenului.

 • Microdermabraziunea cu particule de diamant – exfoliază pielea în profunzime, crescând producția de colagen și elastină, ajută la regenerarea celulară și îmbunătățește aspectul general al pielii, stimulează epiderma și circulația sanguină, eliminând pigmentarea pielii și petele cauzate de vârstă.

Potrivit dermatologilor, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat cel mai eficient și actual tratament pentru curățarea, reîmprospătarea și regenerarea pielii.

 • Oxigen hiperbaric – un tratament cu oxigen hiperbaric vine cu o mulțime de avantaje deoarece oxigenul sub presiune, în proporție de 98% pătrunde în straturile cele mai profunde ale pielii, îmbunătățind respirația celulară și stimulând circulația sângelui.
 • Mezoterapie virtuală – favorizează pătrunderea ingredientelor active, crește considerabil permeabilitatea pielii atât pentru substanțele ionice cât și pentru cele neionice, prin crearea unui canal apos bilateral lipidic reversibil, permițând introducerea și absorbția acestor substanțe să fie introduse și absorbite în stratul dermic al pielii.
 • Radiofrecvență multipolară – îmbunătățește circulația sanguină și producția de colagen, redând feței un aspect de lifting.
 • Mască cu fotoni de oxigen cu laser cu infraroșu moale – o mască cu lumină infraroșie și oxigen hiperbaric care stimulează metabolismul celular, accelerează circulația sângelui, redă tonusul și elasticitatea pielii și are un puternic efect anti-îmbătrânire.

Cum se derulează acest tratament cu oxigen hiperbaric?

La fel ca în cazul oricărei rutine de skin care, tratamentul oxygenera începe cu curățarea și tonifierea tenului. Ulterior, se va exfolia pielea în mod mecanic, prin microdermabraziune cu particule de diamant. Pielea ta va fi tratată ca o regină cu diamant și va fi nerăbdătoare să primească amestecul de ingrediente hrănitoare. Următorul pas este mezoterapia virtuală. Nu îți fă griji, este o procedură prietenoasă cu pielea, deoarece nu se folosesc ace. 

Oxigenul hiperbaric va reuși să conducă amestecul de ingrediente active în cele mai profunde straturi ale pielii, ceea ce cremele de față nu vor reuși în ritualurile efectuate acasă. Specialiștii consideră că este important să fixeze aceste rezultate prin radiofrecvență multipolară. Vei observa îmbunătățirea texturii pielii. 

În final, specialiștii vor intensifica procesele de recuperare profundă a pielii prin aplicarea Photon Oxygen Mask + InfraRed Soft Laser. Laserul rece va face ca pielea ta să fie tonifiată și elastică. Efectul anti-îmbătrânire, antioxidant și de reparare profundă te va face să uiți de pielea ternă și pigmentată.

Descoperă cum funcționează Oxygenera, inovația în domeniul oxigenoterapiei. Află mai multe de la un specialist SEO

Vei fi încântată de rezultat, pentru că pielea ta beneficiază de cel mai eficient și confortabil tratament, iar tu te vei răsfăța, pentru că meriți!

Pentru cine este ideal tratamentul oxygenera?

Oxygenera este un tratament facial oxigen ideal pentru persoanele care vor să îmbunătățească aspectul liniilor fine și al ridurilor. Acest tratament facial contribuie la oferirea unei pieli mai sănătoase, strălucitoare și radiante. 

Tratamentul facial cu oxigen este alegerea ideală, un cadou minunat pe care ți-l poți oferi dacă dorești să vezi rezultatele mai spectaculoase față de alte tratamente faciale.

Care sunt beneficiile oferite de oxygenera?

Pe lângă faptul că este un mod uimitor și relaxant de a-ți trata pielea, oxygenera este un tratament facial care oferă următoarele beneficii:

 • Detoxifică pielea

Poluarea aerului, fumul de țigară și alte toxine zilnice privează pielea de oxigenul esențial. Acest tratament facial contribuie la întinerirea pielii private de oxigen și inversează efectele poluanților.

 • Stimulează producția de colagen

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, nivelul de colagen scade. Acest tratament facial ne infuzează pielea cu vitamine esențiale și oxigen, promovând producția de colagen.

 • Micșorează porii

Acest tratament nu numai că ajută la micșorarea porilor, dar oferă o curățare profundă, astfel încât să ai o piele fără acnee și imperfecțiuni.

 • Ajută la crearea de celule noi într-un ritm mai rapid

Oamenii de știință cred că, prin infuzia de oxigen în piele, ajutăm pielea să creeze celule într-un ritm mai rapid. Noile celule ajută la accelerarea vindecării cicatricilor de acnee, a petelor solare și a altor imperfecțiuni.

 • Fără efecte secundare sau timpi de așteptare

Spre deosebire de alte tratamente faciale, oxygenera nu necesită timp de așteptare, nu are efecte secundare și nu provoacă durere. Cu alte cuvinte, fără roșeață, fără arsuri, fără înțepături. După efectuarea tratamentului facial îți poți relua toate activitățile normale.

 • Promovează o piele strălucitoare

O piele strălucitoare este întotdeauna la modă. Oxygenera este un tratament care ajută la evitarea apariției ridurilor și a altor semne de îmbătrânire îmbunătățind în același timp hidratarea generală și promovând o piele cu aspect mai tânăr.

Ești gata să încerci și tu tratamentul facial cu oxigen?

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu