Învață să mergi pe bicicletă alături de un instructor în cadrul cursurilor bikeschool

Nu știi să mergi pe bicicletă? Acum poți deprinde echilibrul sub îndrumarea unui instructor. În cadrul bikeschool, poți învăța să mergi pe bicicletă în doar câteva ore, în funcție de pachetul ales. Nu există limită de vârstă, se pot înscrie atât adulți, cât și copii, instructorii bikeschool îți vor oferi cu aceeași plăcere toate informațiile teoretice și practice de care ai nevoie pentru a te bucura toată viața de avantajele mersului pe 2 roți.

Cum se desfășoară un curs bikeschool?

În primul rând este nevoie să completezi detaliile tale sau ale copilului în formularul de înscriere de pe site-ul 2be. Vei fi contactat pentru a confirma disponibilitatea, locul de întâlnire, precum și instructorul cu care vei învăța echilibrul pe 2 roți. Poți opta pentru un curs în București, Ploiești sau Câmpina.

Cursul bikeschool poate fi individual sau în grupuri de maximum 5 persoane. Ce trebuie să faci? Să vii cu multă voie bună, încredere și echipament sport pentru că de restul se ocupă bikeschool. Vei avea inclus în preț bicicleta potrivită pe care vei învăța să mergi, casca de protecție și asistența instructorului pe toată durata cursului ales.

Poți alege un curs basic de o oră în care vei învăța elemente de baza în a-ți ține echilibrul, unul full option de 3 ore în care majoritatea participanților învață să stăpânească la un nivel de începător mersul pe 2 roți. Dacă ești în căutarea perfecționării mersului pe bicicletă, atunci cursul de aventură este pentru tine. Vei învăța să mergi pe mai multe tipuri de bicicletă – MTB, cursieră, tandem, să deprinzi tehnic mersul pe bicicletă în diverse trasee atât în parc, cât și pe șosea și offroad.

După ce deprinzi echilibrul pe două roți vei putea pleca în plimbări alături de prieteni și familie, poți merge în ture ghidate de grup sau chiar într-o tabără alături de alți pasionați de mișcare în aer liber. Mersul pe bicicletă are multiple avantaje atât pentru tine, cât și pentru mediu, așa că ai toate motivele să obții o diplomă valabilă pe viață, cea a unui biciclist veritabil.

Mai multe detalii despre cursuri de invatat mersul pe bicicleta – bikeschool găsești pe 2-be.ro

2be Group este de găsit pe str. Griviței nr. 88 în Campina, pe e-mail [email protected], pagina de Facebook 2be group & Instagram 2be.group.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu