Intrebari frecvente despre gresia stil piatra

Intrebari frecvente despre gresia stil piatraTehnologia de ultima ora si arta detaliata stau la baza placilor de gresie cu aspect de piatra. De la travertin si calcar la marmura si ardezie, gresia pe care o gasim prin marile lanturi de magazine de bricolaj ofera aspectul luxos al pietrei, cu beneficiile durabilitatii extraordinare si a intretinerii simple: aceasta este rezistenta la zgarieturi, este impermeabila, este rezistenta la pete si rezistenta la foc.

O astfel de gresie stil piatra este disponibila in diverse marimi, de la placi de 12×12 pana la placi la scara larga, dar si sub forma unor mozaicuri cu forme si modele unice.

Exista posibilitatea ca alegerea ta sa mearga spre un astfel de material, dar nu stii mai multe informatii despre acest subiect? Iata cateva dintre cele mai frecvente intrebari pe care si le pun cei care doresc sa achizitioneze un astfel de material si raspunsurile aferente acestora.

Cum este posibil ca placile de gresie sa arate ca piatra?

Placile care arata ca piatra incep cu o placa ceramica sau de portelan de inalta calitate si durabilitate. Sunt folosite tehnologii de ultima generatie, cum ar fi imagistica digitala si imprimarea de precizie pe gresie, pentru a reproduce aspectul pietrei in toate nuantele sale.

Majoritatea placilor de gresie au o anumita textura care oglindeste piatra naturala si ii imbunatateste aspectul autentic.

Cate tipuri de gresie care seamana cu piatra exista?

Gresia cu aspect de piatra este cel mai popular stil de tigla fabricat. Producatorii ofera placi de portelan care arata ca travertinul, marmura, calcarul si multe alte tipuri de piatra. Placile cu aspect de piatra sunt disponibile in placi clasice de 12 x 12 inci, placi de 12 x 24 inci, mozaicuri, forme unice, formate mari pana la 48 inci si placi potrivite pentru blaturi.

Pot folosi placi cu aspect de piatra pentru dus, pentru pereti sau pentru semineu?

Da! Gresia cu aspect de piatra de portelan este o alegere excelenta pentru pardoseli, pereti, dus, chiar si semineu. Placile de portelan pentru dusuri sunt adesea mai bune decat alte optiuni materiale, deoarece sunt impermeabile la apa. Placile de portelan cu aspect de piatra sunt arse in cuptoare la mii de grade, facand astfel placile care arata ca piatra alegerea perfecta si pentru semineu.

Exista o astfel de gresie care arata ca piatra stivuita?

Nu. Piatra stivuita este un stil rustic unic, greu de reprodus in tigla. Un mozaic aleatoriu de tigla cu aspect de piatra este cel mai aproape de un aspect de piatra stivuita, dar nu ar avea adancimea sau finisajul fetei impartite pe care ar avea-o piatra traditionala stivuita.

Care este cea mai buna placa asemanatoare travertinului?

Travertinul este inspiratia multor placi de pardoseala cu aspect de piatra (care pot fi folosite si pe perete). Exista mai multe optiuni pentru a alege o astfel de gresie, cu noi selectii disponibile in mod regulat.

Este nevoie sa sigilez placile de gresie cu aspect de piatra?

Nu. Numai piatra naturala trebuie sigilata. Placile de gresie care arata ca piatra au un finisaj glazurat care nu necesita etansare., iar in felul acesta intretinerea lor va deveni una mult mai usoara.

Unde poti folosi gresie stil piatra

Gresia cu stil de piatra poate fi folosita in mai multe stiluri de amanejare interioara dupa cum urmeaza:

  • In stilul clasic – gresia cu stil de piatra este utilizabila in stilul clasic. Piatra este considerata un material de constructii clasic pentru ca a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri in acest sens, iar in trecut putea fi vazuta in cele mai grandioase cladiri, pe podea. Nu este greu de imaginat faptul ca piatra pe podea in prezent poate fi o expresie de stil, doar ca acum nu mai este necesar sa te gandesti sa iei piatra din rau si sa o pui in casa pentru ca exista gresie care face asta.
  • Piatra in stilul baroc – pentru stilul baroc, gesia in stil piatra este cea mai buna optiune din motive evidente. Aceasta gresie este cea care te va ajuta sa obtii cele mai importante beneficii de la piatra in interior. Cu siguranta vezi mai multe cladiri vechi care au podelele pietruite si iti doresti si tu ceva similar, dar nu poti obtine pentru ca ti se pare greu sa transporti piatra in apartament. Cu gresia in stil piatra acest lucru nu mai este valabil si poti avea si tu piatra in interior;
  • Piatra in stilul minimalist – chiar daca consideri ca piatra in stilul minimalist este prea mult, vrem sa te contrazicem inca de la inceput. Poti folosi podele din piatra atata timp cat restul ramane nimimalist si rece. Vei crea un decor interesant si complet neasteptat.

Acestea sunt unele dinte cele mai comune utilizari ale gresiei in stil de piatra in interior, travertinul fiind un exemplu foarte bun de la care poti pleca atunci cand cauti cele mai bune exemple.

 

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu