Cum te poate ajuta un amanet de maşini din Bucureşti să obţii un împrumut rapid ?

Cum te poate ajuta un amanet de maşini din Bucureşti să obţii un împrumut rapid ?Problemele financiare pot apărea oricând, chiar şi atunci când ai un venit stabil, se mai iveşte câte o situaţia neprevăzută. Aşa a fost şi cazul Alinei care a avut nevoie cât mai curând de o sumă de bani pentru a-şi moderniza magazinul cu îmbrăcăminte. Ideea unui împrumut bancar nu îi surâdea, iar economiile personale nu erau suficiente.

Nici apelarea la cei din jur nu era stilul său când venea vorba de aspectul banilor. Dar cum prietenul la nevoie se cunoaşte, amica ei i-a povestit despre un amanet de maşini din Bucureşti. Alinei nu i-a venit să creadă la început că se poate amaneta şi automobilul personal, ci doar bijuterii, ceasuri sau alte obiecte de valoare.

A urmat o întrevedere ca între prietene şi chiar dacă a fost virtuală, pentru cât mai multă siguranţă, Alina a aflat multe lucruri interesante despre acest tip de serviciu. Tânăra noastră a găsit o modalitate de a face rost de împrumutul necesar pentru a-şi dezvolta afacerea ei cu haine într-un mediu mai prietenos, cel online desigur.

Şi, tot la recomandarea celei mai bune amice, a descoperit firma Auto Kredit, acreditată pentru acordarea de împrumuturi rapide. Societatea este specializată în domeniul financiar, formată dintr-o echipă cu experienţă în acordarea de împrumuturi cu garanţie auto şi gestionarea acestora, în funcţie de necesităţile şi posibilităţile fiecărui client în parte.

Fără un automobil personal este greu să te deplasezi în Capitală, iar în ciuda traficului, tot este indispensabil. Alina este în schimb o şoferiţă responsabilă, dar şi pasionată de maşini. Într-un domeniu al băieţilor am putea spune, tânăra ştie să se descurce, dar să şi aleagă dintre mărcile cele mai interesante.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, dar şi latura feminină cu domeniul puternic al motoarelor, ea a optat pentru o maşină decapotabilă, de brand, într-o nuanţă… roz. Maşina s-a transformat automat nu doar într-o necesitate, dar şi într-un accesoriu fashion, am putea spune.

Ideea despărţirii de aceasta, chiar şi pentru câteva săptămâni în urma amanetării, a întrista-o pe clientă. Dar când a înţeles procedura simplă şi transparentă, şi-a dat seama că bijuteria ei pe patru roţi va fi în deplină siguranţă. În plus, o va ajut să-şi realizeze un vis, până la urmă.

Cu suma obţinută astfel îşi va muta afacerea în online, unde este mult mai accesibil. Aşa s-a decis să facă o plimbare la parcul de amanet auto împreună cu cea mai bună prietenă, la volanul maşinii ei roz. Nu de puţine ori, apropiaţii sau chiar trecătorii se uită cu amuzament cum maşina Alinei colorează în culori vesele traficul. Însă nu asta va conta de această dată.

La amanetul de maşini Auto Kredit situat în Bucureşti, Alina a fost întâmpinată de o echipă profesionistă care a realizat o evaluare obiectivă a maşinii pentru a stabili valoarea ei reală în piaţă. Pentru Alina, micul ei automobil decapotabil şi cochet este nepreţuit, care îi aduce aminte de multe lucruri frumoase, dar această etapă este necesară pentru a stabili sumele limită între care poate obţine un împrumut de la amanetul auto.

Pentru că a îngrijit-o atent, atât la interior cât şi la exterior, nu este mai veche de cinci ani, iar marca este una destul de căutată, maşinuţa roz a luat o „notă de trecere bună”, după cum spune chiar proprietara.

Cu emoţie, dar şi bucurie, Alina a lăsat maşina în parcarea auto a amanetului, dar a plecat cu suma potrivită. Nu este timp pentru sentimentalisme, pentru că acum trebuie să-şi facă un plan bine pus la punct pentru extinderea business-ului.

Cele câteva săptămâni au trecut ca în zbor, iar Alina s-a întors la firma de amanet pentru a restitui împrumutul şi s-a „reîntâlnit” cu maşina ei colorată, care o aştepta cuminte. Echipa de la Auto Kredit a avut mare grijă de ea, ba chiar i-a făcut şi o „baie bună”, curăţând-o înainte de predarea înapoi la proprietara ei.

Însă nu ne-am apropiat încă de finalul poveştii, iar asta chiar va fi surprinzător. După câteva luni bune timp în care afacerea cu haine online a Alinei a mers chiar foarte bine, aceasta a reuşit să pună deoparte o sumă frumuşică. Cum mersul în vacanţă nu estea acum tocmai la îndemână, Alina s-a gândit să investească banii în ceva cu adevărat folositor, cum ar fi o maşină nou-nouţă.

Vestea că o scoate pe „rozalie” la vânzare a uimit-o chiar şi pe cea mai bună prietenă. Dar Alina a înţeles că mai târziu ar fi fost mai greu şi acum era momentul potrivit să facă un upgrade. Pentru că un simplu anunţ nu îi va aduce repede un cumpărător, ea a apelat tot la firma Auto Kredit pentru a-i găsi mai repede un nou proprietar maşinii.

Şi de această dată lucrurile au mers repede, sigur şi bine, iar acum Alina conduce o altă maşină… roşie şi elegantă.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu