Copilul cuplului Dragoș Săvulescu și Angela Martini trece printr-o suferință imensă

Angela Martini și Dragoș Săvulescu sunt protagoniștii unei povești de iubire marcată de provocări și dificultăți. Cuplul celebrează dragostea lor și își declară sentimentele intens pe rețelele de socializare, însă în prezent se confruntă cu o situație delicată ce îi separă, lăsându-i într-o agonie constantă. Cei doi soți se văd nevoiți să trăiască departe unul de celălalt, iar acest lucru are un impact major asupra lor, dar mai ales a copilului lor, Kyree.

Angela se află într-o perioadă prelungită în Statele Unite din motive personale și profesionale ( pe care le-a sacrificat timp de 5 ani). În timp ce Dragoș se găsește blocat în Italia, unde luptă să își dovedească nevinovăția sa. Statul român refuză să anuleze mandatul de arestare internațională care îl împiedică pe omul de  afaceri să părăsească Italia. Astfel, cei doi soți locuiesc în prezent în colțuri opuse ale lumii, iar micuțul lor, de doar doi ani, trebuie să crească fără tatăl său alături.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit  pentru Cancan faptul că băiețelul are o legătură strânsă cu tatăl său: „Atunci când se aflau în Italia, Kyree și Dragoș erau foarte apropiați și petreceau mult timp împreună. De când a plecat cu mama sa în Los Angeles, copilul are momente în care plânge și repetă ‘tata, tata’. Cei doi soți vorbesc mereu la telefon sau prin apeluri video, dar pentru un copil atât de mic este greu să înțeleagă ce se întâmplă și de ce nu își poate vedea tatăl.”

Aceeași sursă a dezvăluit că certurile dintre cei doi soți devin din ce în ce mai frecvente: „În Los Angeles, Angela este o mamă singură și trebuie să facă față tuturor situațiilor care apar. Este cu atât mai greu pentru ea, având în vedere solicitările frecvente ale muncii sale. Cei doi soți se simt blocați în această situație și se confruntă cu o luptă constantă pentru a-și gestiona sentimentele.

Uneori, se ceartă, iar Angela plânge. Pentru întreaga familie, momentul în care copilul lor întreabă de tatăl său aduce un profund sentiment de tristețe. Chiar și atunci când sunt împreună prin apeluri video sau telefoane, distanța este evidentă și nu contribuie în niciun fel la situație.”

Încă de la începutul relației, povestea lor a făcut furori în România, fiind presărată cu multe momente dificile și chiar dramatice. Cu toate acestea, cei doi au reușit să le depășească cu succes. Conform surselor noastre, există o suferință internă imensă și o frustrare generată de situația în care Dragoș este blocat în Italia, în ciuda faptului că judecătorii italieni au respins solicitarea României pe motivul prescripției. Din această cauză, relația și familia lor se află în prezent într-un echilibru fragil, iar micuțul Kyree este nevoit să crească fără prezența fizică a tatălui sau.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu