Care sunt beneficiile aplicatiilor mobile?

Stiti care sunt beneficiile aplicatiilor mobile? Va spunem cum va pot ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Smartphone-urile au devenit mediul castigator pentru conectarea la Internet. Conform celor mai recente statistici globale realizate de High Speed Internet, 50,88% dintre utilizatori se conecteaza la retea prin intermediul telefonului mobil.

In cadrul acestuia, apar si alte date care pot fi, de asemenea, interesante pentru noi. In special, referindu-se la cereri.

Potrivit studiilor, aplicatiile de cumparaturi sunt a doua cea mai utilizata, utilizata de 66% dintre utilizatori, in spatele mesageriei sau a retelelor sociale. In cazul in care folosesti cu in exces telefonul, uneori e posibil sa ai nevoie chiar de inlocuire display telefon.

Este incontestabil faptul ca in acest cadru exista loc pentru antreprenori sau companii care doresc sa-si gaseasca nisa si sa ajunga direct la utilizatori. De aceea, la Solbyte acordam atat de multa atentie dezvoltarii aplicatiilor mobile, astfel incat companiile sa se poata bucura de acest canal direct impreuna cu publicul lor.

Daca doriti sa descoperiti beneficiile aplicatiilor mobile care va pot aduce afacerea… Continuati sa cititi!

Beneficii ale aplicatiilor mobile pentru afaceri.

Comunicare directa

Dupa cum am mentionat anterior, unul dintre principalele avantaje este ca va permite sa creati o punte directa cu potentialii clienti. Acest lucru ne permite sa oferim utilizatorului o atentie si o experienta personalizata pe baza datelor si imediat.

Consolideaza brandul

Ridicand stafeta de la punctul anterior, aceasta forma de comunicare directa va va face sa iesiti in evidenta deasupra restului marcilor si companiilor. Prin urmare, veti putea sa iesiti in evidenta si sa va pozitionati deasupra concurentei.

Creste nivelul de vanzari

Unul dintre principalele beneficii ale aplicatiilor mobile este ca va creste rata de conversie. Prin urmare, acestea va vor creste veniturile.

Pe scurt, aplicatiile devin un nou canal de vanzari care, in plus, va facilita procesul de achizitie pentru clientii dvs., datorita vitezei lor.

Creste vizibilitatea marcii

Existenta aplicatiilor mobile va va ajuta afacerea sa castige vizibilitate. Strategia de pozitionare nu se va baza doar pe site-ul web, dar se va intra in magazine mari de aplicatii, cum ar fi Google Play Store sau App Store de la Apple, fiind disponibil pentru milioane de utilizatori.

In plus, va poate ajuta cu strategii de imbunatatire a traficului catre site-ul dvs., cum ar fi inserarea de linkuri directe catre pagina dorita.

Notificari

Utilizarea notificarilor va ajuta la o creare a unei legaturi directe si constante cu publicul. Acestea pot fi folosite pentru a le trimite promotii sau reduceri speciale, precum si sondaje sau stiri de interes.

Informatii personalizate

Atunci cand se face strategia, va fi de mare ajutor sa se acceseze tehnologia dispozitivelor. De exemplu, datorita GPS-ului, veti cunoaste locatia reala a utilizatorilor dvs. Acest lucru va poate ajuta sa le trimiteti notificari personalizate adaptate locatiei lor.

Utilizare offline

Nu toti utilizatorii au posibilitatea de a fi conectati la Internet 24 de ore din 24. In cazul aplicatiilor mobile, aceasta nu este o cerinta esentiala. Ei pot intra in catalogul sau stirile dv oricand doresc, online sau offline.

Fidelizarea clientilor

Desi lasam pentru ultima data acest subiect aflam ca unul dintre principalele beneficii ale aplicatiilor mobile, este loialitatea clientilor.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu