Care sunt avantajele cutiei de carton pentru livrari?

Cartonul este unul dintre cele mai populare ambalaje de produse din lume (*98 milioane de tone in 2015). Adesea destinate livrarilor, mai multe sectoare comerciale utilizeaza acest material, avand in vedere numeroasele avantaje pe care le ofera. Apreciat atat de persoane fizice, cat si de profesionisti, cartonul este o valoare sigura pentru expedierea produselor.

Confruntat cu o piata de plastic puternica, dar foarte controversata, cartonul ramane o alternativa ecologica si ieftina.

Alege ambalaje de livrare: carton, plastic, lemn sau sticla?

In lumea transportului de produse, nu toate materialele sunt create egal. In ciuda unei anumite dominatii a plasticului in ambalajele produselor alimentare, cartonul face o revenire. Intr-adevar, securitatea este una dintre primele probleme ale europenilor, potrivit unui studiu lansat in 2014.

Cele 6 avantaje ale cartonului pentru expedierea produselor

Cartonul este renumit pentru rezistenta sa

Cartonul este un material care impresioneaza atat pentru rezistenta, cat si pentru rezistenta sa. Are capacitatea de a suporta cu usurinta sarcini grele. Acest avantaj se datoreaza compozitiei sale, care include suprapunerea mai multor foi de hartie, oferind astfel o grosime suficienta.

Aceasta grosime este cunoscuta sub numele de flaut sau perete de carton. Daca cartonul are o singura hartie ondulata, se face trimitere la un carton cu un singur fluturat. Dar daca are doua hartii ondulate, se refera la un carton dublu-fluturat. Deci, atunci cand exista mai multe foi de carton si ondulate, rezistenta cartonului este crescuta.

Versatilitatea cartonului

Daca cartonul este materialul ales pentru a face livrari, fiind renumit pentru versatilitatea sa. Este un material care ne poate ajuta sa transportam o multime de obiecte in siguranta, in special in timpul livrarilor sau miscarilor.

De asemenea, face posibila transportul coletelor mici pentru expediere prin posta, deoarece ofera o solutie de ambalare pentru articole de toate tipurile. Ca sa nu mai vorbim ca poate servi ca un fel de cutie de depozitare, arhivare si depozitare.

Cartonul este un material practic si pliabil

Cartonul este foarte popular deoarece este usor si de asemenea usor de utilizat, ceea ce nu este cazul lemnului sau plasticului. In acest fel, cartonul necesita putin spatiu pentru depozitarea sa.

In plus, cartonul este apreciat pentru ca este la indemana si pliabil, ceva care ofera depozitare care economiseste spatiu si ambalaje personalizate din carton.

Cartonul este personalizabil

Cartonul poate fi usor personalizat in functie de nevoile dumneavoastra. Importanta ambalajelor intr-o strategie de marketing poate face diferenta. Exista multe modalitati de a va face cunoscute marcile si imprimarea cardurilor personalizate este una.

Cartonul imprimat se adapteaza cu usurinta la masinile de imprimare, ceea ce face posibila producerea de reclame directionate pentru a va promova eficient diferitele proiecte. Acest avantaj permite crearea de cutii de carton personalizabile care indeplinesc exact indicatiile dvs.

Cartonul este adaptabil

In functie de solicitari si nevoi, cartonul poate lua mai multe formate. Poate lua forma patrata sau rotunda pentru a trimite afise, documente, harti, fara a le deteriora si a le sfarama.

Cutia de carton poate lua forma unei sticle prin intermediul echipamentului modulului de amortizare, deoarece poate servi ca o carcasa de expediere pentru carti, CD-uri, DVD-uri. Containerboard ramane cel mai cunoscut model de companii de logistica, deoarece este ambalajul ideal pentru transportul produselor.

Cartonul este ecologic si reciclabil

Cartonul este un material ecologic. Acesta poate fi reciclat pentru o noua utilizare, fara probleme de decimatare a padurilor.

Elementele constitutive ale cartonului se descompun in mod natural, ceea ce limiteaza degradarea patrimoniului nostru ecologic. Prin urmare, ambalajele din carton sunt o solutie ideala pentru a limita efectele vatamatoare ale poluarii. Asadar puteti cauta un producator cutii carton pentru propria firma ca sa va bucurati de toate aceste beneficii.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu