Avantajul cosurilor de fum din otel inoxidabil

Avantajul cosurilor de fum din otel inoxidabil

Indiferent daca este o gospodarie privata sau o proprietate comerciala: fiecare sistem de incalzire instalat produce gaze toxice de evacuare. Deoarece gazele calde de evacuare au o densitate mai mica decat aerul rece, acesteapot fi plututoare in cosul de fum.

Presiunea negativa rezultata asigura aspirarea constanta a aerului nou. In acest fel, gazele de esapament pot scapa prin acoperis. Acest proces se numeste efect de cos de fum.

Cosurile de fum sunt ca cel mai bun prieten al proprietatii. Ele sunt intotdeauna acolo, usor de intretinut si disponibile, de asemenea,de fiecare data cand este nevoie de acestea. Si tocmai pentru ca majoritatea cosurilor isi fac munca atat de discret, rareori sunt apreciate in mod corespunzator.

Cosul de fum trebuie ales cu foarte mare atentie, deoarece acesta va sta foarte multi ani in zona unde va fi amplasat. Unele modele se pot gasi in portofoliu cosuri de fum.

Un sistem modern de cos de fum permite alegerea intre diferite concepte de incalzire. Cu un semineu, se poate schimba sursa de energie daca este necesar si sa se opteze pentru cea mai profitabila solutie de incalzire din fiecare sezon. Multi constructori privati sau comerciali se descurca fara cos, deoarece se feresc de costurile investitiei.

Dar acest lucru nu este unul bun,  pentru ca, in primul rand, costurile sunt de obicei mai mici decat acestia cred (aproximativ 1% – 2%  din costurile de constructie) si, pe de alta parte, acestea creste valoarea de revanzare a proprietatii.

Cosurile de fum pot fi, de asemenea, renovate, extinse sau modernizate, daca este necesar. Deci, exista intotdeauna solutia optima pentru nevoile individuale. Cosurile de fum din otel inoxidabil ofera in special numeroase avantaje.

Firma Maxstil.ro planifica, livreaza si instaleaza cosuri de fum pentru proprietari de case, administratori de proprietati, asociati de locuinte, companii de constructii de incalzire, companii de constructii, brutarii, macelari, cladiri publice si institutii, precum si pentru industrie. Traditia lor a dus la un succes, dezvoltat de catre specialistii in cosuri de fum. Acestia au cunostiinte tehnice si maiestrie, calitate inalta a produselor utilizate si siguranta d a oferi cele mai bune produse pentru fiecare client individual.

Pana acum cativa ani, cosurile de fum din otel inoxidabil erau considerate „cosuri de fum industriale” tipice. Insa au pierdut aceasta imagine intre timp. Astazi, multi constructori privati sunt, de asemenea, entuziasmati de designul izbitor si functionalitatea ridicata a cosurilor de fum din otel inoxidabil. Cosurile de fum sunt atasate la peretele exterior al cladirii si sunt disponibile in doua versiuni diferite.

In timp ce versiunea cu pereti unici este mai probabil sa fie gasita in renovarea proprietatilor mai vechi, cosurile de fum din otel inoxidabil cu pereti dubli asigura o izolatie ideala in cladirile moderne. In principiu, un cos de fum din otel inoxidabil functioneaza la fel ca un cos de fum conventional care este deja inclus in constructia proprietatii.

Dar, cosul de fum din otel inoxidabil poate fi, de asemenea, modernizat in locul sau ca supliment la un cos de fum existent.

Indiferent daca proprietarii aleg sa foloseasca un cos de fum din inox pentru a evacua fumul din soba/ semineu sau pentru a fi adaugat la un alt cos care deja este construit, acestia trebuie sa inteleaga faptul ca produsul prezinta numeroase beneficii, fapt pentru care ar trebui sa fie instalat, indiferent de construsctia imobilului.

Asadar, datorita faptului ca este confectionat din materiale lucioase, rezistente, care au calitate ridicata, cosul confectionat din otel inoxidabil poate fi adaugat la case vechi sau moderne, cabane sau hoteluri. Datorita aspectului unic, cosul se poate potrivi cu absolut orice tip de constructie si design, integrandu-se perfect in estetica locuintelor vintage, dar si moderne.

Astfel, indiferent de imobilul pe care il detii, poti sa instalezi un cos de fum, din inox, intr-un din punctele cheie ale constructiei, pecum acoperis sau laterala unei perete. In cazul constructiilor vechi, cosul va iesi in evidenta, in timp ce in cazul locuintelor moderne, acesta se va integra perfect in desginul total. De altfel, faptul ca produsul va fi folosit la o constructie vintage, nu reprezinta o problema, deoarece aspectul total al cosului este unul extrem de placut.

Aspectul unic este datorat materialelor din care cosul este confectionat, dar si a modului de prindere a acestora. In primul rand, metalul este unul stralucitor si prezinta o nuanta puternica de gri, care va avea aceeasi intestitate indiferent de durata de actionare a factorilor externi, fapt pentru care riscul de aparitie a urmelor de rugina este mult mai scazut, comparativ cu alte produse confectionate din metal.

Totodata, designul placut al cosului este mult mai util decat multi clienti ar crede: acesta ofera componentelor stabilitatea de care au nevoie, iar in momentul in care diferite fenomene meteorologice puternice au loc, produsul va ramane fixat si stabil pe suprafata accoperisului, fara a exista riscul de a produce accidente.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu