Afacerea ta nu functioneaza? Una dintre capcane este relatia ta cu banii

Te-ai decis sa-ti incepi propria afacere si sa fii serios fie ca aplici pentru infiintare srl, sau pfa, unul dintre cele mai importante blocaje care te fac sa nu mergi la nivelul urmator este din cauza perceptiei tale referitoare la bani.

DACA NU REUSESTI SA ITI EVOLUEZI AFACEREA, INTREABA-TE CE RELATIE AI CU BANII.

Daca lucrezi la afacerea ta de ceva timp sau incepi acum si doresti sa treci la nivelul urmator fara a te auto-sabota, atunci probabil ca stii deja ca trebuie sa descompui acele blocaje mintale care te tin inapoi.

Probabil ca, aceste convingeri personale despre bani iti stau in cale:

  • Convingerea ca „nu poti face bani facand ceea ce iti place”;
  • „Pentru a face o gramada de bani va trebui sa iti anulezi partea personala pentru cat de mult trebuie sa muncesti in partea profesionala”;
  • Sau sentimentul de rusine ca vrei mai multi bani, pentru ca asociezi banii cu un sens al raului.

Toate aceste ganduri, credinte, tipare se strecoara de fiecare data cand vrei sa evadezi din zona ta de confort si sa faci saltul, pentru ca in adancul tau ti-ar placea, dar in realitate te blochezi.

Transformarea relatiei cu banii este cheia care iti va permite sa realizezi in cele din urma ceea ce-ti doresti cu adevarat, sa stii cat de mult valorezi si sa creezi libertatea pe care o cauti.

PENTRU A TRAI VIATA PE CARE TI-O DORESTI AI NEVOIE DE BANI

Banii sunt necesari pentru a supravietui, desigur, dar in viata, daca doresti sa treci la un nivel urmator trebuie sa deblochezi in mod necesar convingerile care te impiedica. Iar convingerile despre bani sunt cele mai profunde si mai adanc inradacinate in noi, iar procesul de transformare nu se face peste noapte, trebuie sa lucram la el.

Ganditi-va la asta.

Daca lucrezi intr-o companie si doresti sa faci o schimbare in cariera ta pentru ca ai abilitatile si experienta necesara pentru a face acest lucru, ai putea face acest lucru daca nu ai bani?

Deci, de ce aceasta mentalitate se dezintegreaza atunci cand vine vorba de a-ti infiinta propria afacere? Pentru ca blocajul este in relatia ta cu banii.

Banii sunt energie si iti ofera libertate. Si, daca vrei sa te simti mai liber, incepe cu relatia ta cu banii.

Asa ca nu iti reduce preturile atunci cand oamenii spun ca nu isi pot permite sa iti plateasca ratele. Nu crezi ca este mai frumos, mai util si mai satisfacator sa ai puterea de a decide cui sa-i dai banii sau serviciile? Poate pentru un scop maret, pentru o cauza nobila, pentru cei care chiar au nevoie de ei, nu pentru cei care vor sa economiseasca bani si cumpere de la altcineva.

Daca incepi sa lucrezi la relatia ta cu banii oferindu-ti mai multa valoare si transformandu-ti mentalitatea, acele ganduri nici macar nu iti vor mai trece prin minte si asa, vei putea sa fi mai productiv cu afacerea ta, focusandu-te doar pe ea.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu