Cele mai bune metode de a scapa de praf

O casa prafuita poate face ca bolnavii de astm si alergii sa nu se simta confortabil deloc. Descoperiti sfaturi pentru a ajuta la reducerea sau eliminarea cantitatii de praf din casa dvs. in randurile care urmeaza. Descoperiti de-asemenea cine va poate ajuta cand aveti nevoie de stergerea prafului si de servicii de curatenie de intretinere Turda.

Praful din casa este mai mult decat o mica neplacere: inhalarea prafului poate provoca alergii si simptome de astm bronsic, facandu-i pe cei care sufera de astm, sa aiba parte de senzatia de disconfort. Aflati cum sa scapati de praful din casa dvs., astfel incat toata lumea sa respire mai usor.

Incepeti cu elementele de baza:

  • Utilizati instrumentele de curatare potrivite. Evitati sa stergeti praful cu pene (asa cum se stergea in trecut) si carpe uscate, care raspandesc particulele de praf in loc sa le prinda.
  • Daca pulverizati in mod regulat, puteti sa stergeti si sa indepartati cu mare usurinta praful care s-a acumulat pe diferitele suprafete.
  • Daca s-a acumulat praf, utilizati o carpa din microfibra. Carpele din microfibra au o incarcare electrostatica care atrage praful.
  • Pentru straturile groase de praf, o carpa umeda functioneaza cel mai bine. Carpele umezesc praful, astfel incat sa nu zboare in aer in timp ce curatati.
  • Trecerea cu o pensula mica si curata va permite sa intrati in orice fisuri din mobilier pentru a indeparta praful.

Folositi o carpa umeda pentru a curata:

  • Ventilatoare de plafon.
  • Guri de aerisire.
  • Ferestre.
  • Plinte.
  • Prize si intrerupatoare.
  • Electronica: o carpa din microfibra va face de obicei treaba dvs. sa fie mai usoara. Asigurati-va ca aspirati praful din jurul cablurilor si orificiilor de aerisire.

Reduceti praful din aer pentru a contribui la cresterea calitatii aerului

Stergerea cu regularitate a prafului poate ajuta la imbunatatirea calitatii aerului interior si a sanatatii respiratorii generale. In plus pentru a scapa de praf, incercati aceste sfaturi:

  • Schimbati filtrul cuptorului. Efectuarea acestei sarcini la fiecare cateva luni va ajuta la combaterea prafului, precum si la cresterea eficientei cuptorului. Incercati sa utilizati filtre plisate sau electrostatice, care sunt mai eficiente la prinderea prafului in locul filtrelor din fibra de sticla.
  • Instalati filtre de aer cu eficienta ridicata pentru eliminarea particulelor (HEPA). Pentru a va imbunatati calitatea generala a aerului interior, instalati un purificator de aer HEPA sau adaugati un filtru HEPA in aspirator. Aceste filtre capteaza in mod eficient particulele microscopice.
  • Luati in considerare adaugarea de plante de interior. Desi nu s-au efectuat teste definitive, cercetatorii cred ca plantele sunt un „purificator de aer” eficient care ajuta la reducerea cantitatii de praf din casa.
  • Utilizati un purificator de aer. Purificatoarele ionice pot ajuta la captarea iritantilor si a prafului pentru a ajuta la reducerea alergenilor din interior in principalele spatii de locuit.

Nu uitati de suprafetele tesaturilor care colecteaza praful

Urmati aceste sfaturi pentru a combate praful acolo unde se acumuleaza cel mai mult, pe suprafetele tesaturii.

  • Schimbati si spalati lenjeria de pat saptamanal si scoateti-va pernele afara pentru a le scutura de praf, ca si cum ati face cu un covor.
  • Eliminati praful de tapiterie alegand mobilierul acoperit cu piele, lemn sau vinil.
  • Luati in considerare alternativele pentru covor, cum ar fi parchetul sau gresia pentru pardoseala dvs. Daca doriti covor, aspirati-l in timpul saptamanii cel putin odata, iar in week-end daca aveti posibilitatea, bateti-l cu batatorul in fata blocului sau in curte.
  • Pastrati hainele neutilizate si alte materiale textile in cutii sau pungi, mai degraba decat in ​​aer liber.

Acestea sunt asadar, cateva dintre cele mai eficiente sfaturi pe care daca le puneti in aplicare, sunt foarte mari sansele de a scapa de praful din casa, care este deosebit de enervant, mai ales pentru persoanele care sufera de astm.

Chiar si pentru cei fara astm este deranjant praful, deci trebuie eliminat cat mai repede posibil. Puteti incerca toate solutiile anterior mentionate, iar sansele sunt destul de mari de a scapa de praf (depinde si cat de eficient lucrati).

Cea mai sigura solutie insa, este sa alegeti cele mai bune servicii de curatenie de intretinere Turda, iar astfel praful va fi doar o amintire pentru dvs. Poate pare mult spus, dar cu siguranta acesta este adevarul.

Cand discutam despre servicii de curatenie de intretinere Turda, ne referim la Ideal Cleaning, fireste. In cazul in care nu stiati, aceasta firma presteaza servicii de curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie dupa constructor.

Pentru ca in cazul de fata discutam despre praful care este unul dintre cei mai mari inamici ai locuintelor, ei bine, acesta poate fi sters si poate fi prevenita aparitia rapida a acestuia. Pentru asta aveti insa nevoie de serviciile profesionistilor. Personalul de la Ideal Cleaning foloseste cele mai eficiente tehnici in lupta cu praful. In plus, expertii folosesc doar solutii premium pentru stergerea si curatarea suprafetelor de praf.

Prec.

Urm.