Tot ce trebuie sa stii despre masajul tantric

Ce este mai exact masajul tantric, sinonim cu voluptatea si senzualitatea? Cum are loc o sesiune? Care sunt beneficiile? Provoaca placere? Si cum ramane cu masajul Kashmiri, este la fel? Noi raspundem la toate aceste intrebari si la multe altele.

Ce este un masaj tantric?

Uitati toate ideile preconcepute despre el! Provenind dintr-o doctrina raspandita in anumite ramuri ale hinduismului, masajul tantric nu este o deviatie bizara si hipersexualizata, dimpotriva. Este vorba de a deveni constient de toate partile corpului, fara judecata sau proiectie, pentru a simti mai bine toate senzatiile si pentru a face sa circule energia vitala. Acest lucru inseamna ca picioarele, stomacul, spatele sau organele genitale sunt masate fara diferentiere, evitandu-se masturbarea. Persoana care este masata respira incet si adanc si incearca sa traiasca momentul prezent, fara sa-l erotizeze, chiar si atunci cand ii sunt mangaiate zonele erogene. Pe scurt, masajul tantric este o meditatie aplicata intregului corp pentru a-l face sa vibreze complet.

3 moduri de a practica masajul Tantric sau masajul Kashmiri

Masajele tantrice sau Kashmiri pot fi practicate in diferite moduri.

  • In mod individual cu un profesionist: este indicat sa va alegeti cu grija maseurul pentru a fi intr-o relatie de incredere. Acest lucru este absolut esential pentru un masaj tantric/Kashmiri.
  • In cuplu cu un profesionist: aceasta poate fi o oportunitate de a explora impreuna noi senzatii si/sau de a invata elementele de baza ale practicii.

In cuplu cu un partener: acesta este probabil cel mai spiritual mod de a aprofunda legatura dintre indragostiti. Din nou, acest lucru va necesita un respect comun intre parteneri. Scopul va fi de a stimula intregul corp al partenerului in diferite moduri, folosind gesturi lente si subtile.

Cum functioneaza o sesiune de masaj tantric?

Indiferent de modul in care alegeti sa practicati masajul (in cuplu, solo cu un profesionist sau nu), anumiti pasi par a fi necesari pentru o experienta de succes.

O discutie inainte de prima intalnire: pentru a va simti pe deplin increzatori, este important sa va precizati asteptarile si sa definiti cadrul in timpul unui schimb preliminar.

Pregatirea locului: daca faceti masajul la domiciliu, creati o atmosfera calda si zen: eliberati spatiul, faceti ordine, aprindeti lumanari sau reduceti intensitatea luminii, incalziti camera, puneti putin ulei etc. Ca si in cazul unui masaj clasic, trebuie sa pregatiti terenul adaugand o mica doza de senzualitate si erotism.

Un moment de primire si de discutie: prima faza a sedintei consta in stabilirea unei legaturi cu maseurul/masajul la o ceasca de ceai de plante ayurvedice sau de suc de fructe, de exemplu.

Un ritual de deschidere: Cei mai multi maseuri tantrici par sa includa un moment de conectare pentru a pregati eliberarea. Aceasta poate lua forma unei scurte meditatii, a unui moment de dezbracare etc.

Un timp de masaj: in functie de ceea ce ati decis impreuna cu partenerul vostru, tot corpul sau o parte din el va fi masat in profunzime. Aflati mai multe despre aceste posturi aici, la Goldtantriclondon.com.

Cum a aparut masajul tantric?

De atunci, tantra a supravietuit si s-a diversificat in multe forme diferite in intreaga lume. Influenta si invataturile sale sunt acum evidente in taoismul modern, budism, hinduism, medicina ayurvedica si chiar Kundalini sau Kriya Yoga. Tantra pare sa fie ceva care a fost aproape ingropat in istorie, dar a fost trecut in alte practici, religii si ideologii pentru a supravietui.

In timp ce tantra poate implica cu siguranta intimitate cu un partener, sensul real al tantrului este mult mai spiritual. Semnificatia tantrei este definita diferit in functie de locatiile geografice, religiile si credintele spirituale. Adaugati la asta, faptul ca Tantra a evoluat in multe forme de-a lungul anilor si nu este de mirare ca toata lumea este confuza in ceea ce este cu adevarat Tantra.

Un fapt comun asupra caruia toata lumea pare sa fie de acord este ca tantra este asociata cu echilibrul de energie si cu impletirea acestor energii pentru a crea un rezultat pozitiv. De fapt, cuvantul pe care il cunoastem acum ca Tantra, deriva din cuvintele sanscrite „tanoti”, care inseamna a se extinde, si „trayati” care inseamna eliberare.

Pentru a atinge acest echilibru, invataturile tantrice pot fi folosite spiritual sau sexual pentru a-ti imbunatati viata. Accentul principal este echilibrul si conexiunea pentru a obtine o constientizare si un beneficiu pozitiv. Acest lucru poate fi realizat prin multe practici, inclusiv, dar fara a se limita la, meditatie, yoga, tehnici de respiratie, studiu spiritual si activitate sexuala.

Unii dintre voi s-ar putea sa fi auzit de numeroasele forme de tantra si se intreaba care sunt acestea. Chiar daca nu toate formele sunt foarte bine documentate, ele sunt importante pentru a respecta calea tantrei si ceea ce este astazi. Urmatoarea sectiune va ofera o scurta perspectiva asupra acestor tipuri de tantra si a ceea ce inseamna ele.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu