5 tipuri de uleiuri Shell pentru diverse tipuri de masini si beneficiile lor

Uleiurile alese pentru diverse tipuri de motoare pot avea efecte specifice pentru fiecare situatie in parte. De aceea este important sa optezi pentru gama potrivita pentru utilajul sau automobilul tau. Poti sa analizezi cu atentie caracteristicile gamelor de uleiuri de motor Shell.

Acestea au tehnologie avansata si foarte multa atentie directionata catre detalii de utilizare. Pentru a afla mai multe despre calitatile uleiurilor si pentru a alege ceea ce ti se potriveste, poti accesa link-ul urmator: http://uleiuri-lubrifianti.com.ro/. Iata 5 tipuri de uleiuri Shell si beneficiile lor:

  • Uleiul Rimula pentru camioane 

Uleiul Rimula de la Shell este specific pentru camioane si vehicule de sarcina mare. El te ajuta sa economisesti carburantul prin tehnologia utilizata. De asemenea, este perfect pentru a proteja impotriva uzurii care apare in mod natural in cazul unor vehicule cu tonaj mare. Drumurile extinse pot avea un impact asupra vietii motorului, iar uleiul folosit poate sa ajute foarte mult acest sens. Daca detii sau conduci un asemenea camion, poti sa cumperi uleiul Rimula de la Shell. 

  • Uleiul Shell Omala pentru angrenaje industriale

Acest ulei este perfect pentru afacerea ta sau pentru utilajele pe care le folosesti. El te ajuta sa protejezi motorul pentru conditii de presiune si de temperatura extrema si te sustine in a prelungi viata motorului. Astfel, poti sa economisesti bani si sa mentii motoarele in stare buna de functionare pentru multi ani. De asemenea, poti sa schimbi uleiul la o perioada mai extinsa de timp datorita tehnologiei folosite.

  • Uleiul Shell Helix pentru automobilul tau

Acest tip de ulei este oricand apreciat pentru studiul intens care a avut loc pentru producerea lui. Acesta foloseste un proces de lichefiere a gazului care ofera un produs nou revolutionar, sintetic. De fapt, tehnologia numita PurePlus transforma gazele naturale in ulei pur. Se elimina astfel impuritatile pe care ai putea sa le gasesti in uleiul brut, iar motorul este foarte protejat. Au un plus de utilizare inca din utilizarea la rece, la temperaturi de chiar -25 pana la -40 de grade Celsius. Motorul tau o sa functioneze foarte bine pentru o perioada extinsa de timp si o sa aiba o durata de viata foarte mare datorita tehnologiei uleiului Helix. 

  • Uleiurile Shell Mysella pentru utilaje stationare generatoare de energie

Aceste uleiuri sunt perfecte pentru utilajele stationare. Ele au o tehnologie care permite o curatare foarte buna a depunerilor care apar in mod normal in timpul utilizarii. Astfel, se va mentine motorul curat si va functiona corect pentru mult timp. Exista mai multe game care sunt construite pentru astfel de situatii, insa au efecte diferite. Printre acestea, se pot enumera: Shell Argina, Gadinia si Mysella. 

  • Gama de uleiuri Shell Turbo pentru turbine

Gama de uleiuri Shell Turbo este special realizata pentru folosirea in cazul protejarii turbinelor. Astfel, este des utilizata pentru protejarea sistemelor turbinelor pe gaz. Este o varianta care elimina posibilitatea coroziunii si care minimizeaza acumularea de depozite care pot impiedica buna functionare a intregului sistem. 

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

 

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu