5 sfaturi pentru a ascunde baza unui copac artificial de Craciun

1. Cadouri sub bradul de Craciun

Aceasta idee este cea mai inteligenta solutie si este, de asemenea, tehnica preferata a multor persoane care doresc sa ascunda piciorul bradului de Craciun! Aranjandu-ti cadourile de diferite dimensiuni, amestecate sub brad, redarea va fi superba! Sfatul este sa optezi pentru o folie de cadou draguta, de culoare armonioasa cu decorul arborelui tau: hartie kraft, rosu, auriu, argintiu… Cu cat ambalajul tau este mai atent ales, cu atat intregul va fi mai magnific.

De asemenea, poti face cateva cadouri false, colectand cutii din magazine sau recicland pachete din achizitiile tale de pe internet.

2. O frumoasa patura la poalele bradului tau de Craciun

Instaland o patura confortabila la poalele bradului de Craciun, nu numai ca ii vei ascunde piciorul, dar vei crea si o atmosfera decorativa originala si personalizata. Poti opta pentru materiale care se potrivesc cu tema bradului tau: paturi cu efect de blana, paturi tricotate groase, paturi cu model.

In acelasi spirit, poti folosi si covoare din blana artificiala, cum ar fi piei de oaie sintetice, va fi magnific!

3. Un covor pentru bradul de Craciun

Numit si „fusta de copac”, covorul de brad este special conceput pentru a se potrivi perfect formei bazei bradului tau. Pe internet, vei gasi multe modele, de toate culorile, diametrele, materialele.

4. Instaleaza un capac de rachita pentru piciorul bradului de Craciun

Capacul de rachita pentru picior este o solutie simpla si rapida de a pune in aplicare si care va aduce o multime de eleganta bradului tau. Acest tip de picior este instalat atunci cand iti asamblezi pomul de Craciun: odata ce piciorul arborelui este pozitionat in interiorul capacului pentru piciorul bradului, acesta imbraca complet baza acestuia, cu multa autenticitate.

5. Creeaza o adevarata scena decorativa!

Pentru a-ti completa decorul, poti crea o scena decorativa de Craciun adaugand, de exemplu:

  • O serie de cateva perne de diferite dimensiuni stivuite si aranjate la poalele bradului tau
  • Un felinar
  • Cateva lumanari mari (LED)
  • Micile personaje de Craciun sau de iarna
  • Case mici pentru a crea un sat de Craciun

… si multe alte idei, lasa-ti imaginatia sa te ghideze!

Daca ai cumpara un copac artificial cu un picior frumos?

Majoritatea brazilor sunt realizati din metal (pentru modele mai rezistente) si uneori din plastic (pentru copaci mici si usori). Stiai insa ca exista noi modele de brad de inalta calitate proiectate cu picioare din lemn?

Nu este nevoie sa ascunzi baza bradului tau, ci dimpotriva, va fi o parte integranta a decoratiei tale de Craciun!

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu