Extractia fumului si aburului din casa este o actiune care nu ar trebui sa treaca neobservata, deoarece este legata de sanatatea tuturor oamenilor din casa si nu numai asta, ci si a oamenilor care locuiesc in vecinatatea acesteia. Acesta este motivul pentru care este esential sa avem o hota extractoare in locuri precum bucataria caselor noastre.
Si trebuie sa facem tot posibilul pentru a face din aceasta o hota extractoare potrivita. Continuati sa cititi pentru ca va vom oferi informatii despre aceasta, asa ca facilitam sarcina : ce hota sa alegeti pentru bucataria dvs?
Va explicam ce hota ar trebui sa alegeti pentru bucatarie
Stiti ca trebuie sa cumparati o hota noua pentru a o instala in bucatarie, dar nu stiti pe care sa o alegeti, asadar noi va vom oferi cateva linii directoare care vor fi grozave pentru a sti care este cea mai buna hota pe care o puteti achizitiona.
In primul rand, pentru a sti ce hota sa alegeti pentru bucatarie, ceea ce va recomandam este sa faceti o analiza a acestor factori:
- Sa titi cata putere ar trebui sa aiba hota care urmeaza sa fie achizitionata. Acest lucru se calculeaza pe baza dimensiunii bucatariei. Trebuie sa inmultiti numarul de metri patrati cu inaltimea bucatariei, iar rezultatul acestei operatii il inmulteste la randul sau cu 12. In acest fel, veti obtine puterea potrivita de la hota de bucatarie pe care trebuie sa o cumparati.
- Luati in considerare dimensiunea plitei care este instalata in bucatarie. Cel mai bine este ca hota extractorului sa fie mai mare decat placa.
Odata analizati acesti factori, veti avea mai clar, ce tip de hota ar trebui sa alegeti sa instalati in bucatarie. In plus, mai jos va vom oferi o lista cu tipurile de hote de bucatarie pe care le veti gasi pe piata. Poti gasi mai multe tipuri de hote pe confectii metalice Mester-Metal.
Tipuri de hote de bucatarie
Exista mai multe tipuri de hote de bucatarie. Le vom mentiona in urmatoarea lista pe care o oferim.
- Hote decorative de bucatarie
- Hote de bucatarie incorporate
- Hotele de bucatarie insulare
- Hote de tavan
- Hote de bucatarie telescopice sau blat
- Recircularea hotelor de bucatarie sau a filtrelor de carbon
Va depinde de dv sa alegeti un tip sau altul, in functie de bugetul avut si de nevoile actuale. Daca nu stiti unde sa mergeti pentru a cumpara o hota extractoare buna, va recomandam sa nu va opriti din citit aceasta postare, deoarece va spunem unde si cum sa gasiti cele mai bune hote de bucatarie.
Descrierea produsului: hota extractor din inox.
Hotele extractoare sunt realizate din materiale precum otel, sticla securizata, cupru, aluminiu sau otel inoxidabil, printre multe altele. Putem gasi clopote traditionale, ornamentale, de perete, insulare, integrabile si, de asemenea, extra-plate. Exista un model pentru toata lumea. Cele mai moderne includ reglarea motorizata a inaltimii, un afisaj digital in care se reflecta temperatura, suprimarea activa a zgomotului si memoria; totul pentru a face bucataria un loc mai confortabil.
Hota extractor din otel inoxidabil. la cele mai bune preturi
Hota extractor din otel inoxidabil. Este extrem de utila, deoarece ne ajuta sa sustinem curatenia bucatariei noastre datorita sistemului sau de extractie a tuturor substantelor care sunt expulzate in bucatarie, cum ar fi mirosurile, fumul, grasimea si vaporii de aer cald.
Ce avantaje ofera otelul?
Aliajele simple carbon-fier cu un continut de carbon mai mare de 2,1% sunt cunoscute sub numele de fonta. Cu tehnici moderne de fabricare a otelului, cum ar fi formarea pulberilor de metal, este posibil sa se produca oteluri cu continut ridicat de carbon (si alte materiale aliaje), dar acestea nu sunt obisnuite. Fonta nu este maleabila nici macar la cald, dar se poate forma prin turnare, deoarece are un punct de topire mai scazut decat otelul si proprietati bune de turnabilitate.
Anumite compozitii de fonta, pastrand in acelasi timp economiile de topire si turnare, pot fi tratate termic dupa turnare pentru a face obiecte din fonta maleabila sau din fonta ductila. Otelul se distinge de fierul forjat (acum in mare parte depasit), care poate contine o cantitate mica de carbon, dar cantitati mari de zgura.
Fierul se gaseste in mod obisnuit in scoarta terestra sub forma de minereu, de obicei un oxid de fier, cum ar fi magnetita sau hematita. Fierul este extras din minereul de fier prin eliminarea oxigenului prin combinarea sa cu un partener chimic preferat, cum ar fi carbonul, care este apoi pierdut in atmosfera sub forma de dioxid de carbon.
Acest proces, cunoscut sub numele de topire, a fost aplicat pentru prima data pe metale cu puncte de topire mai mici, cum ar fi staniul, care se topeste la aproximativ 250 °C (482 °F) si cuprul., care se topeste la aproximativ 1.100 °C (2.010 °F), si combinatia, bronzul, care are un punct de topire mai mic de 1.083 °C (1.981 °F).
In comparatie, fonta se topeste la aproximativ 1.375 ° C (2.507 ° F). Cantitati mici de fier erau topite in vremuri stravechi, in stare solida, prin incalzirea minereului intr-un foc de carbune si apoi sudand bulgari impreuna cu un ciocan si in acest proces stoarcerea impuritatilor. Cu grija, continutul de carbon ar putea fi controlat prin miscarea acestuia in foc. Spre deosebire de cupru si staniu, fierul lichid sau solid dizolva carbonul destul de usor.