Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasa

In acest articol vom incerca sa te ajutam in alegerea dificila a unei rochii de mireasa, dorim sa iti oferim cateva sfaturi care sa te ajute sa te orientezi printre diferitele modele, concentrandu-ne pe acele aspecte fundamentale pe care trebuie neaparat sa le iei in considerare pentru a nu face o greseala.

Exista unele aspecte pe care este important sa nu le subestimam, atunci cand cautam rochii mireasa Cluj si de aceea am scris acest articol.

Puneti-va in valoare silueta

Atunci cand alegem o rochie de mireasa cel mai important lucru este cu siguranta impresia personala, trebuie sa ne placa si sa ne faca sa visam, dar o viziune mai obiectiva si rationala este la fel de importanta. Pe langa faptul ca imi place, imi vine bine? Aceasta este intrebarea pe care trebuie sa ne-o punem mereu. Trebuie sa fim sincere cu noi insine, asa cum numai noi, femeile, stim sa fim.

Fiecare fizic are, in mod natural, caracteristici foarte specifice care sunt greu de generalizat. Daca esti o fata zvelta, o linie fluida, o fusta pe jumatate, usor incretita in talie, va fi o alegere perfecta pentru tine; daca formele tale sunt mai generoase, este mai bine sa eviti rochiile stramte.

Un alt sfat pe care dorim sa ti-l dam este sa pui in valoare partea corpului care iti place cel mai mult, punctul tau forte!

In cele din urma, fereste-te de rochiile care nu corespund marimii, acest lucru se intampla doar in buticurile de mireasa. Acolo unde se intampla sa probezi rochii cu 2 sau 3 numere mai mari decat a ta, cu posibilitatea de a ti se potrivi, dar nu este intotdeauna atat de simplu.

Atunci cand va alegeti rochia de mireasa, acordati o mare importanta tesaturilor

Stii care este primul lucru pe care il observi la o rochie de mireasa? Calitatea tesaturilor.

Atunci cand va aflati intr-un atelier, intrebati intotdeauna despre compozitia materialelor. Din nefericire, pentru cei care nu sunt in domeniu, este adesea foarte dificil sa distinga o matase de un material sintetic; de fapt, multi producatori mari folosesc acum tesaturi de calitate inferioara chiar si pe rochii foarte scumpe. Ca sa nu mai vorbim de dantela, care are atat de multe varietati si costuri foarte diferite.

Gasiti un stil care sa va reflecte personalitatea si care sa fie perfect pentru ideea de nunta pe care o aveti in minte.

Ajungem acum la unul dintre cele mai importante aspecte si care stimuleaza cel mai mult imaginatia viitoarelor mirese, si anume, stilul rochiei de mireasa. Exista mirese care au idei clare inca de la inceput, altele carora le este greu sa se imagineze purtand o rochie alba, insa cel mai important lucru, atunci cand alegi rochia de mireasa potrivita, este sa incepi cu tine si sa te raportezi la acel „tu” despre care vorbeam mai devreme.

Reflectarea personalitatii tale este cel mai important lucru, fii naturala, nu denatura felul tau de a fi. Daca esti o femeie simpla in viata de zi cu zi, cauta simplitatea, fara sa o confunzi cu neglijenta, ci incearca sa te regasesti intr-o eleganta esentiala. Daca, dimpotriva, nu renunti niciodata la ceva excentric, indrazniti, dar cu bun gust, cauta calitatea anumitor detalii.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu